Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοντά στην απόκτηση Παπαδόπουλου και Σαρπόνγκ η Βέροια

Σε δύο ακόμα μεταγραφές προσπαθεί να προχωρήσει η Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» βρίσκεται σε συζητήσεις με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή των Ολυμπιακού, Άρη, Γιάννη Παπαδόπουλο, και τον Τζέφρι Σαρπόνγκ, που έχει βγει από τις ακαδημίες του Άγιαξ, και μάλιστα απόψε είναι το τελικό ραντεβού! Αν όλα πάνε καλά και η «Βασίλισσα του Βορρά» τα βρει με τους δύο ποδοσφαιριστές, τότε θα προχωρήσει στην απόκτησή τους τις επόμενες ημέρες για να αποτελέσουν τα επόμενα μεταγραφικά της αποκτήματα για τη νέα σεζόν.

Το who is who των δύο παικτών

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1989 στη Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, αλλά και ως κεντρικός χαφ, ενώ μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να έχει λύσεις στα χέρια του σε πολλές θέσεις, εφόσον γίνει η προσθήκη του στο ρόστερ της Βέροιας.


Αποτελεί παιδί των ακαδημιών του Ηρακλή και το 2006 κέρδισε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ δύο χρόνια αργότερα ακολούθησε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Σειρά πήραν οι Δυναμό Δρέσδης, Άρης, Κρακόβι, Μπνέι Σακχνίν, Χάποελ Άσρε, με τελευταίο σταθμό της καριέρας του να είναι η Χάποελ Κφαρ Σάμπα από το Ισραήλ.

Συνολικά έχει μετρήσει Συνολικά έχει μετρήσει 68 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ στη Σούπερ Λίγκα, 6 παρουσίες στο Κύπελλο Ελλάδας 33 εμφανίσεις και 1 ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, ενώ έχει και από 1 συμμετοχή σε προκριματικά και ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμη το... ταμείο του έχει γράψει 38 εμφανίσεις, 4 τέρματα και 1 ασίστ στο πρωτάθλημα του Ισραλή και 11 συμμετοχές και 2 γκολ σε αυτό της Πολωνίας.

Ο Τζέφρι Νάνα Ντάρκο Σαρπόνγκ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου 1988 στο Άμστερνταμ, ενώ έχει καταγωγή και από την Ολλανδία, αγωνίζεται ως δεκάρι, αλλά και στα πλάγια, και έχει ύψος 1,75μ. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Άγιαξ υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον «Αίαντα» το 2006.

Τέσσερα χρόνια αργότερα παραχωρήθηκε δανεικός στη Ναϊμέγκεκν για να τον αποκτήσει η Ρεάλ Σοσιεδάδ το καλοκαίρι του 2010. Ακολούθησαν άλλοι δύο δανεισμοί σε Μπρέντα, Χέρκουλες, ενώ τον Ιανουάριο του 2013 έμεινε ελεύθερος και χωρίς ομάδα για έξι μήνες.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς επαναπατρίστηκε για να επιστρέψει στην Μπρέντα, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ουέλινγκτον Φοίνιξ της Αυστραλίας. Ωστόσο, όπως και πριν τρία χρόνια, έτσι και τώρα έχει μείνει χωρίς ομάδα για ένα εξάμηνο, γεγονός που ίσως προβληματίσει τους ανθρώπους της Βέροιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ