Quantcast

http://picasion.com/

Δείπνο σε οικογενειακό κλίμα για την ΠΑΕ Βέροια

Δείπνο παρέθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το «παρών» έδωσαν τα μέλη της διοίκησης, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ, Κώστα Παπαδόπουλο και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα (τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, προσωπικό).
 Η συνάντηση αυτή, που έγινε σε οικογενειακό κλίμα, ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ όλων των πλευρών.

«Μπροστά μας έχουμε μια δύσκολη χρονιά. Οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας είναι πολλές. Εσείς στο αγωνιστικό κι εμείς στο διοικητικό και οργανωτικό κομμάτι. Όμως είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε», τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ στην ομιλία του προς τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Και ο Κώστας Παπαδόπουλος, πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που βρίσκεστε στη Βέροια είναι αυτονόητο ότι απολαμβάνετε της πλήρους εμπιστοσύνης μας. Αυτό που ζητώ απ’ όλους σας είναι να μείνετε προσηλωμένοι σε αυτό που κάνετε, να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να είστε σίγουροι ότι ως διοίκηση θα κάνουμε το περνάει από το χέρι μας για να έχουμε μια πετυχημένη - απ’ όλες τις απόψεις- σεζόν. Καλή χρονιά να έχουμε…»




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ