Quantcast

http://picasion.com/

«Άσφαιρη» η Βέροια - Λευκή ισοπαλία με Ξάνθη στα Πηγάδια

Ισόπαλο έληξε και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι μεταξύ Ξάνθης και Βέροιας. Το πρώτο στην πρωτεύουσα της Ημαθίας πριν από μερικές εβδομάδες έληξε 1-1, ενώ το τελικό αποτέλεσμα αυτή τη φορά στα Πηγάδια ήταν η «λευκή» ισοπαλία. Οι δύο ομάδες, πάντως, είχαν ευκαιρίες, με την πρώτη καλή στιγμή να ανήκει στη «βασίλισσα του Βορρά», όταν το σουτ του Άρτσε κατέληξε άουτ στο 21', όπως και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουσέρο στο 29' και η κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο 35'. Στην επανάληψη ο Γιουνές απείλησε με κεφαλιά στο 50' για τους γηπεδούχους και ο Φόρτες στο αμέσως επόμενο λεπτό για τους φιλοξενούμενος, ενώ οι ακρίτες είχαν δοκάρι με την κεφαλιά του Γουάλας στο 55'.

Η Ξάνθη απείλησε εκ νέου με Νιέτο (58', 81'), Μελισσόπουλος (79'), Μπαξεβανίδης (81'), ενώ η Βέροια το έπραξε με τον Ξόμπλιο στο 88'. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, τη στιγμή που την αναμέτερηση παρακολούθησαν και περίπου 200 φίλαθλοι.

Οι συνθέσεις

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Ορφανίδης Λ., Ντε Λούκας, Βασιλακάκης, Ορφανίδης Π., Λουσέρο, Τριάδης, Ράνος.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ζίβκοβιτς, Γουάλας, Μπαξεβανίδης, Σβαρνας, Φλίσκας, Καμαρά, Λουσέρο (80' Κώστας), Λάζιτς, Τριάδης (66' Μελισσόπουλος), Νιέτο, Γιουνές.

Βέροια: Λόπεζ, Μαλόν, Χαροντάκης, Μαραγκός, Μελίσσης, Μπαλάφας, Μισλέβου, Παπαδόπουλος Ι., Μεληκιώτης, Άρτσε, Φόρτες.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Καντιμοίρης, Τομάς Γκονζάλες, Ναβαλόβσκι, Μαυριάς, Λινάρδος, Ξόμπλιος, Μπερτούτσι, Σαφέρ, Παπαδόπουλος Θ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ