Quantcast

http://picasion.com/

Άνοιξε καινούριο ουζερί στη Βέροια - Δείτε το!

Μπροστά με μια μικρή έκπληξη βρεθήκαμε διασχίζοντας ένα μεσημέρι την οδό Περικλέους στη Βέροια. Εκεί, δίπλα ακριβώς από την κεντρική είσοδο της Παλαιάς Μητρόπολης, εδώ και λίγες μόνο μέρες άνοιξε τις πόρτες του ένα καινούριο και διαφορετικό ουζερί. Τι το κάνει διαφορετικό; Το φαγητό του! Το μότο του «ouzo's ouzeria» είναι «όλα μας τα είδη είναι χειροποίητα» και το
εννοεί. Τίποτα προπαρασκευασμένο και τυποποιημένο δε βγαίνει από την κουζίνα του, ενώ όλα, από τις σαλάτες, τις αλοιφές, τις πατάτες, μέχρι τους ουζομεζέδες αλλά και το γλυκό περνάνε από τα χεράκια της... μαμάς! 
Στο «ouzo's ouzeria» γευτήκαμε διάφορες γεύσεις, συνταγές κλασσικές ελληνικές αλλά και με πιο ιδιαίτερες πινελιές, πρωτόγνωρες για την πόλη μας. Κάτι ντολμαδάκια όνειρο! Κάτι ψάρια και θαλασσινά φρεσκότατα! 
Και το κορυφαίο σουβλάκι γεμιστό! Τι μας έκανε εντύπωση; Όλα τα κυρίως πιάτα σερβίρονται με πατάτα βραστή και σαλατικά, κάτι που απογειώνει την ποιότητα και τα κάνει όχι μόνο νόστιμα και πιο υγιεινά αλλά και κατάλληλα και για τα παιδιά. 
Θέλετε να απολαύσετε ουζάκι με την παρέα και να τσιμπήσετε μεζέ σπιτικό; Πιάστε το τραπέζι της παρέας και παραγγείλτε την ouzeria.



Θέλετε να βγείτε οικογενειακά; Απολαύστε μοναδικό φαγητό που θα ενθουσιάσει και τα παιδιά. Θα λατρέψουν τα baby καλαμαράκια και πατατούλες, τα σνίτσελ, τις φρέσκες σαλάτες αλλά και τις σπιτικές φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες.
Σπιτικό φαγητό σε ουζερί γίνεται; Και όμως στο «ouzo's ouzeria» γίνεται!

Τώρα που είναι και καλοκαιράκι, πιάστε ένα τραπέζι στο γωνιακό του μπαλκονάκι με θέα την Παλιά Μητρόπολη και απολαύστε ποιότητα και νοστιμιά, από την πρώτη μπουκιά έως την τελευταία. Μη βιαστείτε να φύγετε... Στο «ouzo's ouzeria» έχει γλυκάκι δικό τους και πρωτότυπο!
Μπόνους σε όλα αυτά;;; Οι τιμές του! Απίστευτα προσιτές.


Στο «ouzo's ouzeria» όλα τα είδη φεύγουν και σε πακέτο. Ελάτε, παραγγείλτε και πάρτε τα μαζί σας, ή κάντε ένα τηλέφωνο στο 2331125060, κάντε την παραγγελία σας και θα σας τα έχουν έτοιμα πακεταρισμένα, ζεστά και φρεσκομαγειρεμένα σε λίγη ώρα. Το «ouzo's ouzeria» μπορεί να φιλοξενήσει και τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις σας μέχρι και 50 άτομα. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ:













Που θα το βρείτε; Περικλέους 8 στη Βέροια, απέναντι από την Παλιά Μητρόπολη.
Ανοιχτά καθημερινά εκτός Δευτέρας.
Τηλ. 2331125060

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ