Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Νίκη Ολυμπιακού και πολλά γκολ στο Φάληρο (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με την ισοπαλία από το Άμστερνταμ, με το 1-1 απέναντι στον Άγιαξ να επιβεβαιώνει τη βασική πρόταση του Betarades.gr.Το ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα στρέφεται στην προσπάθεια του Ολυμπιακού, ο οποίος υποδέχεται τη Χάποελ Μπερ Σεβά από το Ισραήλ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν
περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, όλες τις μεταγραφές σε Ελλάδα και Ευρώπη, στις κατηγορίες Ολυμπιακός Μεταγραφές, Παναθηναϊκός Μεταγραφές, ΑΕΚ Μεταγραφές, κ.ο.κ.

Είναι δεδομένο ότι οι Πειραιώτες δεν είναι έτοιμοι, το ρόστερ έχει κενά στο κέντρο της άμυνας και την επίθεση, ωστόσο η διαφορά ποιότητας με τη Χάποελ Μπερ Σεβά είναι τόσο μεγάλη, που θα καταστήσει έκπληξη ολκής οτιδήποτε διαφορετικό πέρα απ’ την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Μάρκο Σίλβα αποτέλεσε παρελθόν με απροσδόκητο τρόπο στις 23 Ιουνίου, την ίδια ημέρα οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον Βίκτορ Σάντσεθ, άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού (2006-2007), πρώην βοηθό του Μίτσελ στου Ρέντη (2013-2014) και μέχρι πρότινος προπονητή της Λα Κορούνια. Ο Ισπανός τεχνικός διανύει το 41ο έτος της ηλικίας του, θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος και πρεσβεύει επάξια την εξαιρετική ισπανική σχολή.

Πρώτη του αποστολή είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που αν δεν έρθει, θα δημιουργήσει αμφισβήτηση με το «καλημέρα». Συνεπώς, η πίεση είναι αρκετά μεγάλη για τον Βίκτορ, αλλά και κατ’ επέκταση για όλο τον Ολυμπιακό. Μόλις δύο φιλικά κέρδισαν οι ερυθρόλευκοι στο διάστημα της προετοιμασίας, αυτά εναντίον των Χορν (4-1) και Βέστερλο (3-2), έμειναν στην ισοπαλία με Βάκερ Ίνσμπουργκ (1-1), Γάνδη (2-2) και Κλαμπ Μπριζ (0-0), ηττήθηκαν απ’ τον Ατρόμητο (1-3) στην πρόβα τζενεράλε της περασμένης εβδομάδας στο Περιστέρι.

Από την άλλη πλευρά, για τη Χάποελ Μπερ Σεβά, η φετινή είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έπειτα απ’ τη μαγική περσινή σεζόν, όπου κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος της 70χρονης ιστορίας της. Είναι μια ομάδα με μικρή ευρωπαϊκή εμπειρία, συνολικά μόλις 26 ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά θέληση και δίψα για διάκριση. Μπήκε στα προκριματικά στον προηγούμενο γύρο, όπου κατάφερε να αποκλείσει την πιο έμπειρη Σερίφ Τιράσπολ με νίκη 3-2 εντός έδρας και ισοπαλία 0-0 στη ρεβάνς.

Είχε διαιτητική εύνοια στο πρώτο παιχνίδι, όπου κέρδισε τρία (!) πέναλτι (ευστόχησε στα δύο) και έπαιξε για αρκετή ώρα με παίκτη παραπάνω, στη ρεβάνς ήταν σοβαρή αμυντικά και παρά την αποβολή του Χόμπαν στο φινάλε, κατάφερε να κρατήσει το 0-0 και να πάρει μια σπουδαία πρόκριση, η οποία της εξασφαλίζει τουλάχιστον τη συμμετοχή στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ (σε περίπτωση αποκλεισμού απ’ τον Ολυμπιακό). Είναι μια ομάδα με ποιοτικά χαρακτηριστικά απ’ τη μέση και μπροστά, ικανότατη στην αντεπίθεση, ωστόσο έχει αμυντικά ζητήματα, τα οποία έγιναν ευδιάκριτα στην πρώτη αναμέτρηση με τη Σερίφ.

Στοιχηματικά, θεωρούμε ότι ο Ολυμπιακός, όσο και αν δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος, έχει τόσο μεγάλη διαφορά ποιότητας από τους Ισραηλινούς που όχι μόνο μπορεί να κερδίσει, αλλά μπορεί να το κάνει σημειώνοντας, ταυτόχρονα, αρκετά τέρματα. Θα επιλέξουμε, επομένως, τον Άσσο, σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 2.00. Παράλληλα, από τα σημερινά παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ προκύπτει μία ακόμη πρόταση. Πρόκειται για το Goal / Goal, σε απόδοση 2.10, στην αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Μονακό.

Το βίντεο για τον αγώνα Ολυμπιακός – Χάποελ Μπερ Σεβά:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ