Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: «Βλέπει» τελικό με Under η Ελλάδα

Χαλαρή από στοιχηματικής άποψης η σημερινή Παρασκευή, με αποτέλεσμα να καταλήγουμε σε ζευγάρι ποδοσφαιρικών προτάσεων από την Α' Φινλανδίας και το αμερικανικό MLS. Την ίδια στιγμή, όμως, υπάρχει αγωνιστική δράση και στο μπάσκετ, με την Εθνική μας ομάδα να κοντράρεται με την Κροατία στον ημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά
του Τορίνο. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη των αγώνων, μέσω της κατηγορίας livescore που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.

Over στη Φινλανδία

Η πρώτη σημερινή μας πρόταση έρχεται από την αναμέτρηση της Σεϊναγιόεν με τη Βάνταα για τη μεγάλη κατηγορία της Φινλανδίας, όπου επιλέγουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2.10. Την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια υπέστη το περασμένο Σάββατο, η Σεϊναγιόεν. Προερχόμενη από τη νίκη στην έδρα της Ίντερ Τούρκου (1-3), η ομάδα του Σίμο Βακαλάρι φιλοξενήθηκε από την Ιλβ, στην έδρα της οποίας και ηττήθηκε με σκορ 2-1, παρότι είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1, με το τέρμα του Κινκ στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά και από αυτή την ήττα τους, οι πρωταθλητές Φινλανδίας ισοβαθμούν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με τις Ροβανιέμι, Βάασα, Λάχτι κα Κέμι Κινγκς, εκ των οποίων ωστόσο υστερούν σε διαφορά τερμάτων, έχοντας παράλληλα και περισσότερα παιχνίδια. Μετά από σχεδόν ένα μήνα χωρίς κάποιο επίσημο παιχνίδι, η Βάνταα ρίχνεται και πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος. Στο τελευταίο παιχνίδι της για την Veikkaousliiga, η ομάδα του Σέφκι Κούτσι φιλοξένησε την Κουόπιο, με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, με τον Ράιμι να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους στο 66ο λεπτό της συνάντησης. Έτσι παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι αήττητη, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη επί της Χέλσινγκφορς (1-2), ωστόσο παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μετρώντας 13 βαθμούς μετά από 14 παιχνίδια. Θεωρούμε ότι η... παραγωγικότητα θα είναι μεγάλη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στέκεται όρθιο το Ντάλας

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση του Σαν Χοσέ με το Ντάλας για το αμερικανικό MLS, όπου πηγαίνουμε με το 2 DNB σε απόδοση 2.10(Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Από την εκτός έδρας ήττα με 0-1 από τους Σικάγο προέρχονται οι Σαν Χοσέ, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια εβδομάδα την κακή αγνωστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Το συγκρότημα του Κινίαρ παρέμεινε για έκτο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, ενώ προβλημάτισε έντονα για ακόμη μια φορά με την επιθετική του δυστοκία, καθώς παρέμεινε «άσφαιρο» για τρίτη φορά σε αυτή τη σειρά αγώνων. Βρίσκεται στην 8η θέση της δύσης με 22 βαθμούς και ρεκόρ 5-7-5 όντας στο -2 από την εξάδα και τα πλέι οφ. Από την εμφατική εντός έδρας νίκη με 4-0 κόντρα στο Ορλάντο προέρχεται το Ντάλας, που για ακόμη μια φορά μέσα στην έδρα του ήταν καταιγιστικό χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους του. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία για το συγκρότημα του Παρέχα καθώς είχε προηγηθεί το 2-0 επί της Σολτ Λέικ, με το Ντάλας να περνά στην κορυφή της δυτικής περιφέρειας με 34 βαθμούς όντας στο +1 από τους Κολοράντο, οι οποίοι όμως έχουν και δυο παιχνίδια λιγότερα.

Πρόκριση μέσω άμυνας

Περνάμε στο μπάσκετ, όπου πηγαίνουμε με το Under 144,5 πόντοι στην αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Κροατία για τα ημιτελικά του προολυμπιακού τουρνουά. Όπως ήταν αναμενόμενο η Ελλάδα τερμάτισε πρώτη στην φάση των ομίλων του τουρνουά του Τορίνου με τις δύο νίκες που πέτυχε επί του Ιράν 78-53 και προχθές 70-86 επί του Μεξικού. Με το Μεξικό η Ελλάδα ένα καλό τρίτο δεκάλεπτο στο οποίο πέτυχε επιμέρους 13-27 ώστε να ανατρέψει το 35-33 που είχε προηγηθεί το Μεξικό στο ημίχρονο. Εφόσον ξέφυγε με διψήφια διαφορά λοιπόν δεν επέτρεψε ποτέ στο Μεξικό να αντιδράσει. Κορυφαίος της Ελλάδας ήταν ο Αντετοκούνμπο με 21 πόντους. Η Κροατία τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο Β του τουρνουά του Τορίνου μετά τη νίκη που πέτυχε προχθές επί της Τυνησίας με 72-52. Μόνο τη νίκη ήθελε για να προκριθεί, αφού μία ημέρα πριν είχε ηττηθεί από την Ιταλία, και στο «ρελαντί» επικράτησε της πολύ αδύναμης ομάδας της Τυνησίας παίζοντας πολύ σκληρή άμυνα. Η αμυντική διάθεση και των δύο συνόλων μας ωθεί στο Under 144.5, διότι από τη μία θα έχουμε μια ομαδική αμυντική προσπάθεια απέναντι σε έναν παίκτη ενώ στην Κροατία παρομοίως θα δούμε ομαδική αμυντική προσπάθεια για να επιλυθούν τα ακραία επιθετικά προβλήματα που παρουσιάζει το σύνολο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας και δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ