Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε πότε ανοίγει το H&M στη Βέροια!

Το νέο, τριώροφο κατάστημα της εταιρείας H&M ετοιμάζεται πυρετωδώς για να ανοίξει στο καταναλωτικό κοινό τις πόρτες του στα τέλη Αυγούστου. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα, το 35ο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας, θα ανοίξει, φιλοξενώντας τη γυναικεία, ανδρική, εφηβική και παιδική συλλογή της H&M, συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Divided, Underwear και Accessories. Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:
Η H&M, Hennes & Mauritz, ανακοινώνει το άνοιγμα του πρώτου καταστήματός της για όλη την οικογένεια στη Βέροια. Το κατάστημα θα βρίσκεται στον πιο εμπορικό δρόμο της Βέροιας, στην οδό Μητροπόλεως 53, και είναι προγραμματισμένο να ανοίξει τις πόρτες του την Παρασκευή, 26 Αυγούστου στις 18.00! Το νέο τριώροφο H&M κατάστημα των 1.200 τ.μ. θα προσφέρει γυναικεία, αντρική, εφηβική και παιδική μόδα, συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Divided, Underwear και Accessories.
«Στόχος μας στην Η&Μ είναι να συνεχίσουμε τις μακροχρόνιες επενδύσεις για να χτίσουμε ένα ακόμη πιο ισχυρό brand στην Ελλάδα. Η Βέροια είναι μια από τις σημαντικότερες πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε πλέον τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους κατοίκους της μια ολοκληρωμένη αγοραστική πρόταση, ενώ ταυτόχρονα είμαστε σε ζήτηση για νέο προσωπικό από τη Βέροια και για ευκαιρίες για εσωτερική εξέλιξη», δήλωσε η κ. Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος, Κύπρου και Βουλγαρίας.
Σημειώνεται ότι η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα. Σήμερα αριθμεί 34 καταστήματα σε 13 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Πάτρα, Κόρινθο, Χανιά και Ηράκλειο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ