Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με επιτυχία το Σωματείο ΑμΕΑ «Αιγές» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Από τις 1-4 Ιουλίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ στο ΟΑΚΑ. Το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ» συμμετείχε στους αγώνες και την αποστολή αποτελούσαν οι αθλητές: Τουλίκας Νικόλαος, Θεοαρόπουλος Νικόλαος, Λαυρεντίδης Νικήτας, Παπαδόπουλος Ραφαήλ - Κωνσταντίνος, Σβορώνος

Μιχάλης. Τους αθλητές στην αποστολή της Αθήνας συνόδεψαν: ο Ματσάκας Νικόλαος - Πρόεδρος και εθελοντής Προπονητής του Σωματείου, η Καραγιάννη Έφη - Γραμματέας και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και η Μιχαηλίδου Άννα - εθελόντρια γυμνάστρια και συνοδός. 
Στην Κατηγορία Τ20 των 5χλμ διακρίθηκε ο ΤΟΥΛΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με πανελλήνιο ατομικό ρεκόρ 21,55,32 στην 1η θέση - χρυσό μετάλλιο -8oς στον κόσμο και 4ος στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά καλή ήταν η εμφάνιση του Νικόλα και στα 1500 μέτρα ο οποίος τερμάτισε στην 4η θέση την επόμενη μέρα (3/7/2016). Ο Θεοχαρόπουλος Νικόλαος αγωνίστηκε στην σφαίρα, βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ,προκρίθηκε στον τελικό. Ο Λαυρεντίδης Νικήτας αγωνίστηκε στην σφαίρα και στα 100 μ. και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Ο Παπαδόπουλος Ραφαήλ ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά στη ρίψη σφαίρας. Ο Σβορώνος Μιχάλης ο οποίος αγωνίστηκε στα 100 μ. με καλή επίδοση. «Το Δ.Σ,του Αθλητικού Σωματείου συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προσπάθεια τους αυτή καθώς επίσης και τους εθελοντές προπονητές, γυμναστές οι οποίοι με την συστηματική τους δουλειά έχουν φέρει αυτά τα αποτελέσματα για το σωματείο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ