Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παύλος Μανουσαρίδης: Ένα νέο καλλιτεχνικό αστέρι της Βέροιας!

Είναι νέος, όμορφος και ταλαντούχος. Από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του στις νυχτερινές πίστες, έχει στρέψει επάνω του όλα τα καλλιτεχνικά βλέμματα και θεωρείται αντικειμενικά το νέο ανερχόμενο αστέρι της Ελληνικής Μουσικής. Ο λόγος φυσικά για τον γοητευτικό ερμηνευτή Παύλο Μανουσαρίδη, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει δει τις μετοχές του στο καλλιτεχνικό χρηματιστήριο να
έχουν εκτιναχθεί. Εντυπωσιακή σκηνική παρουσία και με ιδιαίτερο γκελ στον κόσμο, μαγνητίζει με το ερμηνευτικό του ταλέντο.
Ήδη οι προτάσεις από νυχτερινά μαγαζιά της Ημαθίας και όχι μόνο, πέφτουν «βροχή», ενώ απ' ότι μάθαμε βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για το πρώτο δισκογραφικό του βήμα. Όπως ο ίδιος αναφέρει: «Αν θέλεις να καθιερωθείς στον καλλιτεχνικό χώρο, θα πρέπει να εργαστείς σκληρά. Να είσαι σεμνός και να διαθέτεις αμεσότητα με τον κόσμο. Αν θέλεις να φτάσεις στην κορυφή, θα πρέπει να κάνεις αργά και σταθερά βήματα. Σημασία έχει πάνω απ' όλα να αγαπάς αυτός που κάνεις και να μην το βλέπεις αυστηρά επαγγελματικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την θερμή του υποστήριξη. Αυτό μου δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσω» κατέληξε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ