Quantcast

http://picasion.com/

Πρεμιέρα με Γλυκερία έκαναν οι εκδηλώσεις στην Πατρίδα

Με τη Γλυκερία και την ορχήστρα της άνοιξαν το βράδυ της Πέμπτης 21 Ιουλίου 2016 οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Πατρίδα που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ευστάθιος Χωραφάς», στα πλαίσια εορτασμού της Αγίας Παρασκευής. Μαζί της ο Βασίλης Προδρόμου και ο Γιάννης Τσάμης, που τραγούδησαν αγαπημένα ελληνικά κομμάτια. 

Τη βραδιά χαιρέτισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Καγκελίδης, ευχαριστώντας τον κόσμο για την ανταπόκρισή του, καλώντας τους να συμμετέχουν τόσο στις επόμενες καλλιτεχνικές όσο και στις θρησκευτικές εκδηλώσεις.
Λαϊκά, μικρασιάτικα, νησιώτικα, δημοτικά, ακόμα και ποντιακά, η Γλυκερία τα είπε όλα και ξεσήκωσε τον κόσμο σε πολύ χορό. Η πίστα όλο και μεγάλωνε, το κέφι όλο και φούντωνε, με τον κόσμο να χορεύει στους ρυθμούς της μέχρι αργά το βράδυ. Η βραδιά ξεκίνησε με πυροτεχνήματα, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας ακόμα πετυχημένης διοργάνωσης, που φέτος θα μετράει 6 ημέρες με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες:


































Παράλληλα με το καλλιτεχνικό κομμάτι, υπάρχουν και οι θρησκευτικές εκδηλώσεις, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης έφτασαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής τα λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, όπου και θα παραμείνουν έως τις 27/7. Η εκκλησία θα παραμένει ανοιχτή καθημερινά, από τις 07:30 έως τις 23:30. Στις 25/7 θα γίνει ο Μέγας Εσπερινός και στις 26/7, ανήμερα της εορτής της Αγίας Παρασκευής, η Θεία Λειτουργία.

Δείτε το πρόγραμμα:

Παρασκευή 22 Ιουλίου / Ποντιακή βραδιά
Ματθαίος Τσαχουρίδης (Λύρα, Τραγούδι)
Κώστας Θεοδοσιάδης (Λύρα, Τραγούδι)

Σάββατο 23 Ιουλίου / Ποντιακή βραδιά
Γιώργος Σιδηρόπουλος (Τραγούδι)
Στέλιος Χαλκίδης (Λύρα, Τραγούδι)
Ανέστης Μωΰσης (Λύρα, Τραγούδι)

Κυριακή 24 Ιουλίου / Ποντιακή βραδιά
Πέλλα & Στάθης Νικολαϊδη (Τραγούδι)
Ματθαίος Τσαχουρίδης (Λύρα, Τραγούδι)
Μπαμπης Κεμανετζίδης (Κλαρίνο)

Δευτέρα 25 Ιουλίου / Ποντιακή βραδιά
Αλέξης Παρχαρίδης (Τραγούδι)
Γιώργος Σοφιανίδης (Λύρα, Τραγούδι)
Γιάννης Κουρτίδης (Λύρα, Τραγούδι)

Τρίτη 26 Ιουλίου / Κρητικο-Ποντιακή Βραδιά
Ζωιδάκης Νίκος (Λύρα, Τραγούδι)
Ματθαίος Ταχουρίδης (Λύρα, Τραγούδι)
Χορηγός: Αφοί Μεϊμαρίδη

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα συμμετέχουν και νέοι ανερχόμενοι καλλιτέχνες προερχόμενοι από τα σπλάχνα του Πολιτιστικού Συλλόγου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ