Quantcast

http://picasion.com/

Καθυστερεί για Νάουσα λόγω μεταγραφών η Βέροια

Καθυστερημένα, στις 6 Ιουλίου, και όχι στις 3 που είχε προγραμματιστεί αρχικά, θα πάει στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας η Βέροια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αφού ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θέλει να έχει περισσότερους παίκτες διαθέσιμους στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Βέβαια, αυτό είναι λογικό, καθώς δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν αποτελέσει ή θα αποτελέσουν παρελθόν, ενώ από τα συμβόλαια που λήγουν φαίνεται πως θα ανανεώσουν μόνο οι Καντιμοίρης και Μαλόν και έχουν γίνει μόλις τέσσερις προσθήκες. Έτσι, ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» είχε συζήτηση με τον Ζήση Βρύζα και ζήτησε να γίνουν κι άλλες κινήσεις μέχρι την Τετάρτη, ώστε να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους στη Νάουσα.
Πάντως, για την ώρα δεν υπάρχει κάτι περαιτέρω, πέραν της πρότασης στον Τόνι Κάλβο, όμως οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι... γεμάτες στο μεταγραφικό σκέλος. Οι άνθρωποι του συλλόγου της Ημαθίας ψάχνονται για ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, καθώς θέλουν να καλύψουν κενά σε άμυνα, κέντρο και επίθεση με παίκτες που είτε θα είναι πρώτη, είτε δεύτερη επιλογή.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία συνεχίστηκε την Παρασκευή (1/7) με δύο προπονήσεις, στις οποίες δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, ενώ δεν αλλάζει κάτι στην επιστροφή από τα 3-5 Πηγάδια, που έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουλίου. Άλλωστε, την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί και το εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη. Τέλος, το πρόγραμμα για το Σάββατο (2/7) περιλαμβάνει ρεπό, με την επόμενη προπόνηση να προγραμματίζεται για το απόγευμα της Κυριακής (3/7).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ