Quantcast

http://picasion.com/

Το απόγευμα η κηδεία του Ιωάννη Κούσιου

Σε ηλικία 84 ετών έφυγε το πρωί της Τρίτης 12/7 ο Ιωάννης Κούσιος, το όνομα του οποίου και του αδελφού του Μανώλη, έχουν συνδεθεί, μεταξύ άλλων, με την τεράστια δωρεά που έκαναν το 2008 στο δήμο Βέροιας για την κατασκευή μιας Γέφυρας που θα συνέδεε τον συνοικισμό του Προμηθέα με το κέντρο της Βέροιας. Το Δεκέμβριο του 2010 ο Μανώλης Κούσιος έφυγε από τη ζωή
, χωρίς να καταφέρει να δει τη δωρεά να παίρνει σάρκα και οστά και δυστυχώς, σήμερα έφυγε και ο έτερος αδερφός με τον ίδιο «καημό. 
Με αφορμή τον θάνατο του Ιωάννη Κούσιου, το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας συνεδρίασε εκτάκτως, όπου και αποφάσισε ομόφωνα, να καταβάλλει ο δήμος τα έξοδα για την κηδεία του μεγάλου ευεργέτη και δωρητή της πόλης, να στείλει συλλυπητήριο στεφάνι αλλά και να παραστεί σύσσωμο το Σώμα στη νεκρώσιμο ακολουθία. 
«Η ευθύνη για την ολοκλήρωση της Γέφυρας είναι ακόμα βαρύτερη. Να τιμήσουμε τη μνήμη του εκλιπόντος με την ολοκλήρωση του έργου για το οποίο έγινε η δωρεά», ήταν μεταξύ άλλων όσα ειπώθηκαν από τους δημοτικούς συμβούλους, ενώ ακολούθησε ενός λεπτού σιγή. 

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Ιωάννη Κούσιου θα γίνει στις 18:00 στον Ιερό Ναό Αγ. Αναργύρων στη Βέροια, ενώ η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 17:00. Θα ακολουθήσει δεξίωση στον πολυχώρο «Ελιά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ