Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Σούπερ τελικός στο Παρίσι

Ο μεγάλος τελικός του EURO 2016, Πορτογαλία - Γαλλία, διεξάγεται απόψε στις 22:00 στο Παρίσι και φυσικά θα μονοπωλήσει το στοιχηματικό ενδιαφέρον της ημέρας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, όλες τις Μεταγραφές Σούπερλιγκ. Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα… Γύρω στα μεσάνυχτα ή… καμία ωρίτσα αργότερα, αν χρειαστούν παράταση και πέναλτι, θα γνωρίζουμε τη νέα Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Οι δύο μονομάχοι γνωστοί: από τη μία η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος, από την άλλη η οικοδέσποινα Γαλλία του Ντιντιέ Ντεσάμπ. Πολλοί μπορεί να κατηγορούν τον Πορτογάλο τεχνικό για την αγωνιστική του φιλοσοφία, όμως με αυτό το… σκεπτικό κατάφερε να φέρει την ομάδα του στο «Σταντ ντε Φρανς» και να διεκδικεί σήμερα το παρθενικό τρόπαιο EURO, ελπίζοντας ότι δε θα… επαναληφθεί ο τελικός του 2004. «Έχω υποστηρίξει ήδη ότι ο στόχος μας ήταν να παίξουμε στον τελικό και να κερδίσουμε το τρόπαιο. Έχουμε πίστη στους εαυτούς μας, καθώς θέλουμε να κάνουμε χαρούμενους τους συμπατριώτες μας. Δε νομίζω ότι χρειάζεται μεγάλη ανάλυση για την Εθνική Γαλλίας. Όλοι γνωρίζουν τις ικανότητές της», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σάντος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.
Κι ερχόμαστε στους «τρικολόρ». Μόνο την κούπα έχουν στο μυαλό τους οι Γάλλοι, θέλοντας να «πιάσουν» τη Γερμανία και την Ισπανία στην κορυφή της λίστας με τρεις κατακτήσεις. «Έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε Πρωταθλητές Ευρώπης. Οι παίκτες μου γνωρίζουν ότι αποτελεί προνόμιο για αυτούς να δίνουν τον τελικό του EURO 2016 μέσα στο σπίτι τους. Δεν είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πολύ σε επίπεδο τακτικής μετά τον ημιτελικό. Επικεντρωθήκαμε στην αποθεραπεία, όμως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ετοιμότητα των παικτών μου», σημείωσε αρχικά ο Ντεσάμπ. Και πρόσθεσε: «Η κατάκτηση του EURO 2000 (σ.σ. ως παίκτης) ανήκει στο παρελθόν. Φέτος, η…υπόθεση ανήκει στους παίκτες. Φυσικά και αποτελώ κομμάτι αυτού του παζλ, καθώς είμαι ο προπονητής τους. Δε θέλω, όμως, να μιλάω για το δικό μου παρελθόν». Τέλος, έδειξε και την… κοινωνική πλευρά του, υπογραμμίζοντας: «Δεν έχουμε τη δύναμη να λύσουμε τα μεγάλα προβλήματα του γαλλικού λαού, μπορούμε όμως να αμβλύνουμε τη στενοχώρια του».

Αξίζει, δε, σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά στοχεία. 24 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες: 18 νίκες μετρά η Γαλλία έναντι 5 της Πορτογαλίας (ένα ματς έληξε ισόπαλο). Παράλληλα, αήττητη είναι η Γαλλία στα τελευταία 10 ματς με τους Πορτογάλους (επίσημα και φιλικά), με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες (σε αμφότερες τις ισοπαλίες οι Γάλλοι επικράτησαν στην παράταση), ενώ τρεις φορές έχουν συναντηθεί μεταξύ τους σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, όλες στα ημιτελικά (EURO 1984, EURO 2000, Μουντιάλ 2006) και Η Γαλλία πήρε την πρόκριση και στις τρεις περιπτώσεις. Στοιχηματικά, από το ξεκίνημα της διοργάνωσης, το Betarades.gr έχει επιλέξει τη Γαλλία για να κατακτήσει το τουρνουά. Φυσικά, η συγκεκριμένη επιλογή, δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί σήμερα! Γαλλία κατάκτηση, λοιπόν, και καλή... τηλεθέαση.

Το βίντεο για τον αγώνα Πορτογαλία - Γαλλία:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ