Quantcast

http://picasion.com/

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Δύσκολη αποστολή για τους Πολωνούς

Στοίχημα προκριματικά Champions League: Τα παιχνίδια για τον 2ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη βρίσκονται σήμερα στο επίκεντρο και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει την αναμέτρηση της Ζρίνσκι Μόσταρ με τη Λέγκια Βαρσοβίας. Τη δύναμη της έδρας της θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί η Ζρίνσκι
στο σημερινό μεγάλο ματς απέναντι στη Λέγκια, προκειμένου να ταξιδέψει στην Πολωνία με πιθανότητες πρόκρισης την ερχόμενη εβδομάδα. Αποτελεί το πιο παλιό κλαμπ της Βοσνίας, το οποίο ιδρύθηκε από Κροάτες νεολαίους, γι’ αυτό και στο σήμα της ομάδας είναι σαφής… η κροατική επίδραση. Η Ζρίνσκι, λοιπόν, αναδείχθηκε με άνεση πρωταθλήτρια Βοσνίας τη σεζόν 2015/16, συγκεντρώνοντας 69 βαθμούς σε 30 ματς με ρεκόρ 21-6-3. Επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από δύο χρόνια, οπότε και είχε γνωρίσει αποκλεισμό από τη Μάριμπορ (0-0 εντός, ήττα 2-0 εκτός). Το ρόστερ της αποτελείται εξολοκλήρου από παίκτες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, με νέα πρόσωπα τον κίπερ Κόζιτς, τους αμυντικούς Γιακόβλιεβιτς και Ράντελιτς και τον επιθετικό Μρκάιτς. Προπονητής της ομάδας είναι ο Σέρβος Βίνκο Μαρίνοβιτς.

Ως το μεγάλο όνομα του ζευγαριού μπαίνει η Λέγκια στο ζευγάρι των αναμετρήσεων με τη Ζρίνσκι. Κάθισε για μία ακόμα χρονιά στο θρόνο της πρωταθλήτριας Πολωνίας, τερματίζοντας στα πλέι οφ στο +3 από τη 2η Πιαστ Γκλίβιτσε. Στο μεσοδιάστημα έδωσε τρία φιλικά παιχνίδια, κερδίζοντας με 5-1 τη Σβατς, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με την Ντιναμό Τιφλίδας και χάνοντας με 1-0 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Σημαντικό είναι, όμως, να αναφέρουμε ότι οι πρωταθλητές Πολωνίας έρχονται με πληγωμένο γόητρο στο σημερινό ματς, καθώς την περασμένη Πέμπτη υπέστησαν βαρύτατη ήττα από τη Λεχ Πόζναν στον τελικό του πολωνικού Σούπερ Καπ. Ο Μπεσνίκ Χάσι κάθεται στον πάγκο της Λέγκια από τον Ιούνιο, μετακομίζοντας στην ομάδα από την Άντερλεχτ. Στον τομέα των μεταγραφών, χρήματα δόθηκαν για την απόκτηση του 26χρονου Γάλλου μέσου Τιμπόλτ Μουλέν από την Μπέβερεν, ενώ νέα μέλη της ομάδας αποτελούν επίσης οι επιθετικοί Σουλέι και Μάτιτς και ο επιτελικός μέσος Χάντζλικ. Στον αντίποδα, ο 24χρονος μέσος Μπορίσιουκ πουλήθηκε στην αγγλική ΚΠΡ έναντι 1,8 εκατ. ευρώ. Ξεχωρίζουν, επίσης, στο ρόστερ οι Παζντάν (ΑΜ), Ντούντα (ΜΕ), Γιοντλόβιετς (ΜΕ), Νίκολιτς (ΜΕ) και Χλούσεκ (ΜΕ).

Στοιχηματικά, η Λέγκια μπορεί να είναι το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση, αλλά εμείς θα πάμε με τον ενθουσιασμό της Ζρίνσκι και τη δύναμη της έδρας, επιλέγοντας το 1Χ σε απόδοση 2.05.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ