Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έκλεισε» στην Καλαμαριά ο Βεργώνης

Μετά από 5,5 χρόνια στην ομάδα της γενέτειράς του, ο Αλέξανδρος Βεργώνης αποτέλεσε παρελθόν από τη Βέροια. Αν και επιθυμία των δύο πλευρών ήταν η ανανέωση της συνεργασίας τους, καθώς έληξε το συμβόλαιό του, αυτή δεν ήρθε ποτέ. Έτσι, επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον Απόλλωνα 1926, με τους Πόντιους να ανακοινώνουν την απόκτησή του. Ο 30χρονος αμυντικός χαφ, αφήνει τα... σαλόνια της Σούπερ Λίγκας για να αγωνιστεί στα... αλώνια της Γ' Εθνικής και ρόλο στην εν λόγω απόφαση έπαιξε σίγουρα και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που είναι τώρα στον πάγκο του συλλόγου και τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στη «βασίλισσα του Βορρά». Όσο για τον Απόλλωνα, αυτή είναι μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ στην προσπάθεια για επιστροφή της ομάδας στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα

Ο Απόλλων καλωσορίζει στην οικογένεια του τον Αλέξανδρο Βεργώνη,τον επί πενταετία Αρχηγό της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ. Μια σταθερή αξία σε επίπεδο Super League.

Το who is who

Ο Αλέξανδρος Βεργώνης γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1985 στη Βέροια, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και έχει ύψος 1,88μ. Αποτελεί παιδι των ακαδημιών του Απόλλωνα 1926 και το 2002 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ωστόσο δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Από το 2006 αποτέλεσε παρελθόν και ακολούθησαν οι Ολυμπιακός Βόλου, ΑΕΛ και Ρόδος για να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2011 για τη Βέροια, της οποίας ήταν και αρχηγός τα τελευταία χρόνια.
Συνολικά έχει μετρήσει 85 συμμετοχές και 7 γκολ στη Football League, 55 εμφανίσεις, 3 τέρματα και 1 ασίστ στη Σούπερ Λίγκα, καθώς και 8 παρουσίες και 1 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ το... κοντέρ του έχει γράψει πάνω 10 χιλιάδες λεπτά συμμετοχής σε όλες τις κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ