Quantcast

http://picasion.com/

«Πακέτο» Μίλιεβιτς - Λινάρδος στη Βέροια

Επιτακτική είναι για τη Βέροια η ενίσχυση, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει. Μπορεί στην αποστολή που βρίσκεται στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας να υπάρχουν 25 παίκτες, πολλοί από αυτούς ωστόσο είναι πιτσιρικάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ποδοσφαιριστές που είναι πολύ πιθανό να υπογράψουν στην ομάδα της Ημαθίας είναι οι Κριστιάν Μίλιεβιτς
(κεντρική φωτ.) και Παναγιώτης Λινάρδος. Ο πρώτος είναι Σέρβος μεσοεπιθετικός (γεννημένος στις 15/7/1992) και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία (12 συμμετοχές, 2 γκολ). Στο παρελθόν έχει περάσει και από ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό, Πανηλειακό και Παναιγιάλειο. Δείτε στο 1.30 το φοβερό γκολ του Μίλιεβιτς στο παιχνίδι Αναγέννηση Καρδίτσας - Λαμία:

Ο Λινάρδος είναι γεννημένος στις 8/7/1991 και έπαιξε πέρυσι στον Παναιγιάλειο. Σε 27 συμμετοχές σημείωσε 4 γκολ. Ο χαφ από το Μεσολόγγι πραγματοποίησε πολύ καλό πρωτάθλημα και ξεχώρισε στην ομάδα του Αιγίου. Αμφότεροι έχουν προταθεί στη Βέροια, η οποία όπως όλα δείχνουν θα κινήσει τις διαδικασίες απόκτησής τους. Ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης τους γνωρίζει πολύ καλά, όπως άλλωστε και το πρωτάθλημα της Football League.
Δείτε το γκολ που σημείωσε ο Λινάρδος στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Παναιγιάλειο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ