Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σάρωσαν οι Ημαθιώτισσες Δαμιανίδου - Καραγκιοζοπούλου στην Πλάκα Λιτοχώρου

Οι περσινές δευτεραθλήτριες Ελλάδος στο Κ16, Σοφία Δαμιανίδου και Παναγιώτα Καραγκιοζοπούλου (από την Αλεξάνδρεια) ήταν οι νικήτριες του 1ου τουρνουά Regional Κ19 της ΕΣΠΕΜ, που πραγματοποιήθηκε στο beach bar «MYLOS», στην Πλάκα Λιτοχώρου. Στον τελικό επικράτησαν των Κική Μίχου και Ελένης Τζήλλα (από την Καστοριά), επικρατώντας με 2-0 σετ (21-17, 21-19). Στο πρώτο
σετ τα κορίτσια της Καστοριάς προηγήθηκαν 1-8 (με καλή ψυχολογία από τη νίκη τους με 21-13, 21-14 την προηγούμενη μέρα στο 2ο γύρο του τουρνουά επί των αντιπάλων τους). Τα κορίτσια της Αλεξάνδρειας, όμως έφεραν τα πάνω κάτω, προηγούμενα 19-12 (σερί 18-4 !!!).
Στο 2ο έγινε μάχη, αλλά οι νικήτριες του τουρνουά έδειχναν όντως πιο ήρεμες κι έφτασαν δίκαια στη νίκη.Στους ημιτελικούς οι Δαμιανίδου / Καραγκιοζοπούλου προκρίθηκαν επί των Ευαγγελία Τσιουτσιούλη και Φωτεινής Χανδόλια (από την Κατερίνη) με 2-0 σετ (21-16 και αποχώρηση για προφύλαξη, λόγω ενοχλήσεων της Τσιουτσιούλη, εν όψει των εξετάσεων αγωνισμάτων για σώματα ασφαλείας), ενώ στον εμφύλιο της Καστοριάς, οι Μίχου / Τζήλλα επικράτησαν τωνΞένια Βαενά και Αθηνά Αργυρίου με 2-0 σετ (21-11, 21-16).


Πηγή: pamespor.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ