Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου εγκαινιάζει το εργαστήριο μαγειρικής της Βιβλιοθήκης

ΜΕ 2 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής έχει δημιουργηθεί στον ανακαινισμένο 2
ο όροφο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας. Ένας χώρος που φιλοδοξεί να φιλοξενήσει σεμινάρια μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, να συνδυάσει τη μαγειρική με την τέχνη, τη φιλοσοφία και άλλες επιστήμες, να μας βοηθήσει να γνωρίσουμε συνταγές του τόπου μας, να πειραματιστούμε, να δημιουργήσουμε. Ο νέος χώρος απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες, σε αρχάριους και επαγγελματίες.
Την Παρασκευή 8 Ιουλίου, ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου εγκαινιάζει το νέο χώρο, παρουσιάζοντας 2 σεμινάρια για παιδιά 8-11 ετών.

Το σεμινάριο αποτελείται από 2 μέρη:
Α. Συζητάμε για το τι τρώμε, τι μας αρέσει να τρώμε, τι μας κάνει «καλό», πως φτιάχνουμε το πιάτο μας ώστε να είναι ισορροπημένο; - Μιλάμε για τις βασικές διατροφικές ομάδες και παίζουμε το παιχνίδι «Το πιάτο μου»: Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, διαδοχικά, να ετοιμάζουν το ισορροπημένο«πιάτο» τους διαλέγοντας κάρτες από όλες τις διατροφικές ομάδες.

Β. Μαγειρεύουμε 2 εύκολες συνταγές, με εποχιακά υλικάκαι με τοπικά προϊόντα.

Ώρες διεξαγωγής σεμιναρίων: 5.00-6.30 και 7.00-8.30 το απόγευμα

Ο αριθμός των θέσεων για τα σεμινάρια είναι περιορισμένος. Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας,Έλλης 8 ή στο τηλ. 2331024494. Οι εγγραφές ξεκινούν την Παρασκευή 1 Ιουλίου.

Την ίδια ημέρα, στη 1 το μεσημέρι θα γίνει η παρουσίαση του νέου χώρου και θα δοθεί συνέντευξη τύπου παρουσία του κ. Αλέξανδρου Παπανδρέου. Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις