Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενδιαφέρεται για Τοράσα η Βέροια

Μπορεί στη Βέροια να μη γνωρίζουν τον νέο ιδιοκτήτη και να... έσκασε η παραίτηση του Ζήση Βρύζα, όμως συνεχίζεται κανονικά ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν. Στη «Βασίλισσα του Βορρά» κοιτούν αρκετές περιπτώσεις, ενώ έχουν αρκετές προτάσεις, και μία εξ' αυτών είναι ο Αγκουστίν Τοράσα. Ο λόγος για τον 27χρονο Αργεντινό της Παρτιζάνι, ο οποίος παίζει
τόσο ως επιθετικός, όσο και ως δεξί εξτρέμ, αλλά και στα αριστερά της μεσαίας γραμμής, και πέρυσι φορούσε τη φανέλα της Ουρακάν. Η περίπτωσή του ανήκει σε αυτές που έχουν εστιάσει περισσότερο την προσοχή τους στον σύλλογο της Ημαθίας, ώστε να κινηθούν για την απόκτησή του. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μεταβεί τις επόμενες ημέρες στη Βέροια, προκειμένου να υπάρξουν οι τελικές επαφές. Άλλωστε, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει ζητήσει να γίνουν άμεσα κι άλλες προσθήκες, ώστε να έχει ένα επαρκές ρόστερ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια. Γι' αυτό καθυστέρησε και η αναχώρηση για τη Νάουσα, η οποία είχε προγραμματιστεί σε πρώτη φάση για την Κυριακή (3/7) και μεταφέρθηκε για την Τετάρτη (3/7).

Το who is who

Ο Αγκουστίν Γκονζάλο Τοράσα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθκε στις 20 Οκτωβρίου 1988 στην πόλη Ρεσιστένσια της Αργεντινής, αγωνίζεται ως επιθετικός, ως δεξί εξτρέμ, αλλά και ως αριστερός μέσος, και έχει ύψος 1.64μ. Αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Ολ Μπόις και το 2006 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικοό συμβόλαιο.

Έκτοτε φόρεσε τη φανέλα των Σάλτσμπουργκ, Τσακαρίτα Τζούνιορς (Αργεντινή), Τίγκρε, ενώ το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή για την Ουρακάν. Από τον περασμένο Ιανουάριο παίζει στην Αλβανία και στην Παρτιζάνι και μάλιστα ήδη έχει ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς έπαιξε βασικός στο πρώτο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτή ήταν και η πρώτη του συμμετοχή στα προκριματικά της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ συνολικά έχει μετρήσει 47 εμφανίσεις, 1 γκολ και 5 ασίστ στην Torneo Inicial, 37 παρουσίες, 2 τέρματα και 1 ασίστ στην Torneo Final, 10 συμμετοχές στο Κόπα Λιμπερταδόρες και 8 στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ