Quantcast

http://picasion.com/

Επέστρεψε στον Άρη ο Νταρσί Νέτο

Οι ανακοινώσεις συνεχίζονται από πλευράς Άρη, καθώς μετά την επέκταση των συμβολαίων των Ρόβα και Ιντζίδη ανακοίνωσε και την απόκτηση του Νταρσί Ντόλσε Νέτο, ο οποίος επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στον Άρη. Στην ομάδα όπου ο Βραζιλιάνος επίσης αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας, υπέγραψε διετές συμβόλαιο
συνεργασίας με την ομάδα του Άρη θέλοντας να παίξει με τους «κίτρινους» και στην Super League. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Νταρσί Ντόλσε Νέτο στην ομάδα μας. Ο 35χρονος Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός (γεννήθηκε στις 07/02/1981), επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στον ΑΡΗ. Στην ομάδα μας αγωνίστηκε από το 2007 έως το 2012 έχοντας 136 συμμετοχές στη Super League, 18 στο Κύπελλο, 13 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και 14 γκολ. Ο Νταρσί Ντόλσε Νέτο υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας».

«Επέστρεψα στο σπίτι μου»

Ο Νταρσί Ντόλσε Νέτο, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα, καθώς επέστρεψα στο σπίτι μου. Ήταν κάτι που το ήθελα από την πρώτη στιγμή. Πέρασα όμορφα χρόνια στον ΑΡΗ. Δέθηκα με την ομάδα και τον κόσμο της. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξαναφορέσω τη φανέλα του ΑΡΗ και θα αγωνιστώ και πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης. Περιμένω από τον κόσμο να γεμίζει σε κάθε αγώνα το γήπεδο και όλοι μαζί να οδηγήσουμε την ομάδα στη Superleague», τόνισε ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός και συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη, ο οποίος έχει όραμα για τον ΑΡΗ και θα τα καταφέρει. Εξάλλου ότι υποσχέθηκε μέχρι τώρα το έχει υλοποιήσει. Τέλος είναι χαρά μου που θα συνεργαστώ με τον κ. Αναστόπουλο και θα προσπαθήσω να τον δικαιώσω μέσα στο γήπεδο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ