Quantcast

http://picasion.com/

Έντεχνες βραδιές με ζωντανή μουσική στον «Πράσινο Κήπο»

Απλά κλείστε τα μάτια και οραματιστείτε το σκηνικό... Μια καλοκαιρινή βραδιά, ένα τραπεζάκι ανάμεσα στα δέντρα και στη δροσερή αύρα του πρασίνου, ένα ποτήρι δροσερό κρασί, μια παγωμένη μπύρα ή ποτό, χαμηλός φωτισμός και μελωδίες έντεχνης μουσικής από μια κιθάρα, ένα αρμόνιο και μια υπέροχη φωνή. Ονειρεμένο, ε; Ναι! Μαγικό, δελεαστικό και δίπλα μας!
Το καφέ του πολυχώρου «Πράσινος Κήπος» στην Αλεξάνδρεια, τα καλοκαιρινά βράδια της Τετάρτης μας κρατάει συντροφιά με ένα μοναδικό μουσικό σχήμα που αγαπάει την έντεχνη μουσική. 
Ο Γιώργος Πουλίδης στην κιθάρα, ο Δημήτρης Λαζαρίδης στα πλήκτρα και η ξεχωριστή φωνή της Έφης Λαζαρίδου, μας χαρίζουν αγαπημένα ελληνικά έντεχνα κομμάτια στο πιο ειδυλλιακό και πράσινο σκηνικό της Ημαθίας!
Απολαύστε την ηρεμία, τη δροσιά και το περιβάλλον του καφέ στον πολυχώρο «Πράσινος Κήπος», συντροφιά με το ποτό σας, υπέροχες μελωδίες και κυρίως χωρίς κουνούπια, γιατί ο «Πράσινος Κήπος» φρόντισε και για αυτό! Γιατί οι Τετάρτες στον «Πράσινο Κήπο» είναι έντεχνες και μαγικές!

Βρείτε τον «Πράσινο Κήπο» στο facebook ΕΔΩ και στη σελίδα του ΕΔΩ.

Τηλέφωνο για να επικοινωνήσετε:
6972 826607 Κατερίνα Μπογιατζή


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ