Quantcast

http://picasion.com/

Από σήμερα οι αιτήσεις του ΕΣΠΑ για τους παιδικούς σταθμούς

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ
Ξεκινούν σήμερα 12 Ιουλίου και με αλλαγές στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στους παιδικούς σταθμούς. Πλέον, οι γονείς μπορούν να επιλέξουν τον παιδικό σταθμό που επιθυμούν και εμπιστεύονται. Και αυτή τη χρονιά, ο παιδικός σταθμός «Καραμελίτσα»ο παιδικός σταθμός που εμπιστεύονται εκατοντάδες γονείς στη Βέροια, θα βρίσκεται δίπλα στο παιδί, με αγάπη και φροντίδα. 
Απολαυστικό παιχνίδι, δημιουργική απασχόληση, ποικίλες εκπαιδευτικές και ευχάριστες δραστηριότητες, τόσο στους παραμυθένιους και άνετους χώρους της όσο και στη μεγάλη αυλή με παιδική χαρά, περιμένουν τα μικρούλια σας για ακόμα μια όμορφη χρονιά.

Ο παιδικός «Καραμελίτσα» σας ενημερώνει πως οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τα μεσάνυχτα της 29ης Ιουλίου 2016, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, είτε ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Μυλλέρου 73-77 Αθήνα, τ.κ. 10436.
Οι προσωρινοί πίνακες των επιτυχόντων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕ.Τ.Α.Α., στις 17 Αυγούστου 2016.
Ενστάσεις από τους δικαιούχους μπορούν να υποβληθούν μεταξύ 18 και 22 Αυγούστου 2016.

Τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις 24 Αυγούστου 2016.

Ο παιδικός «Καραμελίτσα», θα παραμείνει ανοιχτός τον Αύγουστο, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και θα σας περιμένει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ καθημερινά, από τις 08:30 έως τις 15:00.

Μόλις 5 λεπτά από την πόλη της Βέροιας, στο δρόμο για το Νοσοκομείο.

Τηλ. επικοινωνίας:
2331021701
Έφη Τσιλιγκερίδου - Ζωή Αποστολίδου







ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ