Ο σέφ του «Βεροιώτη» προτείνει: Χοιρινή τηγανιά με λουκάνικο

Σ' ένα τηγάνι προσθέτουμε την τηγανιά, ένα ποτήρι νερό και την βράζουμε. Μόλις σωθεί το νερό ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας μαζί με τα λουκάνικα. Κατόπιν ρίχνουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι, αλατοπιπερώνουμε, λίγη πάπρικα και τα αφήνουμε όλα μαζί να δέσουν και να χρωματίσουν. Σβήνουμε με το λευκό κρασί, τον χυμό λεμόνι και μόλις εξατμιστεί λίγο προσθέτουμε και την μουστάρδα. Τέλος εκτός φωτιάς πασπαλίζουμε με την φρέσκια ρίγανη και σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ: 

500γρ. χοιρινή τηγανιά

4 χωριάτικα λουκάνικα (κομμένα σε ροδέλες)

2 πιπεριές (πράσινη-κόκκινη) κομμένες σε λωρίδες

1 κρεμμύδι κομμένο σε λωρίδες

1 ποτήρι λευκό κρασί

1 λεμόνι(χυμό)

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

2κ.σ. μουστάρδα

Αλάτι, πιπέρι, φρέσκια ρίγανη

Επιμέλεια Γιώργος Μεταξάς