Quantcast

http://picasion.com/

Καποδίστρια: «Αγαπώ τη Βέροια»

Συνέντευξη στην δημοσιογράφο του «Βεροιώτη» Κάτια Παπαϊωάννου έδωσε η γοητευτική τραγουδίστρια Μαριάννα Καποδίστρια, η οποία εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο καφέ μπαρ «Nota-Note» στην Πλατεία της Εληάς. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μίλησε για όλους και για όλα, αποκάλυψε τα συναισθήματά της για τη Βέροια και τα μελλοντικά της καλλιτεχνικά σχέδια. Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη:
Αυτήν την περίοδο εμφανίζεσαι με μεγάλη επιτυχία στα καλοκαιρινά event του «Nota-Note». Πως αισθάνεσαι για αυτό και ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τη νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας; 
Είμαι πολύ χαρούμενη πού μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα επέστρεψα και πάλι στην αγαπημένη μου Βέροια. Αυτή την πόλη την αισθάνεσαι σαν δεύτερο σπίτι μου και όλοι οι κάτοικοι διακρίνονται για την φιλοξενία τους. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρω πως το κοινό της Βέροιας είναι το πιο θερμό από κάθε άλλη πόλη που έχω τραγουδήσει και νιώθω πολύ οικεία. Είναι εκδηλωτικοί και διασκεδάζουν σε έντονους ρυθμούς.

Κατά το παρελθόν έχει περάσει από μεγάλα τηλεοπτικά show όπως αυτό του X-Factor. Τελικά η συμμετοχή σε τέτοια show βοηθάει ή όχι την καριέρα ενός καλλιτέχνη; 
Ναι, μπορεί να βοηθήσει έναν καλλιτέχνη στη δουλειά του, αλλά πάνω απ'όλα σε βοηθάει στο χαρακτήρα. Μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου και το πόσο αντέχεις στις δύσκολες καταστάσεις. Όλα είναι μαθήματα και εμπειρίες. 

Ποια είναι τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου; 
Τίποτα άλλο, εκτός από μία επιτυχημένη πορεία στο Ελληνικό τραγούδι. Είμαι από τις τυχερές στον χώρο, γιατί έχω γνωρίσει καταπληκτικούς ανθρώπους και νοιώθω ευγνώμων για ότι έχω κατακτήσει μέχρι στιγμής. 

Πόσο έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση τη νύχτα και την διασκέδαση; 
Ο πρώτος κλάδος που επηρεάστηκε από την κρίση ήταν η διασκέδαση. Για πολλούς θεωρείται πλέον πολυτέλεια. Αλλά ευτυχώς ο Έλληνας πάντα βρίσκει τον τρόπο του να διασκεδάζει και να αντιμετωπίζει τα καθημερινά προβλήματα που βιώνει με χαμόγελο και αισιοδοξία. Σ' αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρω ότι πολλά μαγαζιά, μεταξύ αυτών και το «Nota-Note», έχουν δημιουργήσει μια νέα πολιτική που συνδυάζει την ποιότητα της διασκέδασης με τις χαμηλές τιμές. 

Που θα πας φέτος διακοπές; 
Δυστυχώς, στον καλλιτεχνικό χώρο, οι διακοπές είναι ένας είδος πολυτέλειας. Το πρόγραμμα ενός καλλιτέχνη είναι τόσο φορτωμένο που του απομένουν μόλις λίγες ημέρες ξεκούρασης ολόκληρο το καλοκαίρι. Αν τελικά βρω λίγο χρόνο, θα αποδράσω σε κάποιες γειτονικές παραλίες της Βορείου Ελλάδος. Γιατί σαν την Χαλκιδική δεν έχει!

Ετοιμάζεις κάτι δισκογραφικό για τη νέα σεζόν; 
Δεν σας κρύβω πως γίνονται πολλές συζητήσεις σε υψηλό επίπεδο και διαμορφώνονται διάφορα σενάρια. Δυστυχώς, προς το παρόν δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι επίσημα. 

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στο κοινό της Βέροιας που κάθε βράδυ γεμίζει το « Nota-Note» και σε επιβραβεύει με το ζεστό του χειροκρότημα; 
Αγαπώ πολύ τη Βέροια και ειδικά τους ανθρώπους της. Από την πρώτη στιγμή με υποδέχτηκαν με πολύ αγάπη και σεβασμό. Καθήκον μου, σε κάθε εμφάνισή μου, είναι να δίνω το καλύτερο εαυτό μου και να προσπαθώ να τους διασκεδάζω. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα στην ζωή από το να ειπράττεις αγάπη και επιβράβευση από τον κόσμο. 

Που θα εμφανίζεσαι τη νέα σεζόν;
Είναι πολύ νωρίς να ανακοινώσω κάτι. Η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι σε συζητήσεις με κάποια μαγαζιά. Να είστε σίγουροι πως θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε.

Σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να συνεργαστείς με μεγάλο νυχτερινό κέντρο των Αθηνών; 
Προτάσεις για συνεργασία γίνονται σε καθημερινή βάση. Το ζήτημα είναι να αξιολογείς την κάθε πρόταση και να κοιτάς τα υπερ και τα κατά. Είμαι της άποψης πως για να κάνεις ένα σοβαρό καλλιτεχνικό βήμα, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος. Η νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας είναι πρόσκληση για μια τραγουδίστρια, αλλά εμπεριέχει και πολλούς κινδύνους, τους οποίους θα κληθείς να αντιμετωπίσεις.

Πολλά ακούγονται για την προσωπική σου ζωή. Τελικά η Μαριάννα είναι μόνη αυτήν την περίοδο ή βιώνει κάποιον έρωτα;
Είναι λογικό και επόμενο, όταν τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν επάνω σ' έναν καλλιτέχνη, να ακούγονται πολλά και διάφορα για την ιδιωτική του ζωή. Θέλω να με κρίνουν για το επαγγελματικό μου έργο και όχι τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Τα εν οίκω μη εν δήμω.

Μαριάννα σε ευχαριστούμε πολύ που δέχθηκες να μιλήσεις στο «Βεροιώτη» και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο καλλιτεχνικό σου έργο.
Και εγώ σας ευχαριστώ πολύ για την συνέντευξη. Είστε ένα αντικειμενικό site που προσφέρει στον αναγνώστη πληθώρα ειδήσεων, δημοσιογραφικών θεμάτων και πληροφοριών. Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας. Θα χαρώ πολύ να σας δω από κοντά στις μαγικές βραδιές του «Nota-Note».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ