Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια Βεροιώτισσα ανάμεσα στις 15 πιο σέξι γυναίκες που έκαναν πάταγο με τα σωματικά τους προσόντα (ΦΩΤΟ)

Αλήθεια πόσο πεζή θα ήταν η ζωή μας χωρίς την παρουσία των αγαπημένων μας celebrities, αλλά και πόσο πεζή θα ήταν η δική τους ζωή χωρίς τους τόνους ματαιοδοξίας που φέρουν αγόγγυστα; Είναι το οξυγόνο τους, η κινητήρια δύναμη, η διαφορά τους από τον απλό θνητό. Εντάξει στην επιτυχία τους παίζει ρόλο και το ταλέντο που ενδεχομένως διαθέτουν, αλλά χωρίς το χρυσό περιτύλιγμα ενός
κορμιού που τραβάει τα βλέμματα, ίσως και να πέρναγαν απαρατήρητοι. Aπό την Βάνα Μπάρμπα και την Ντόλυ Πάρτον έως την Βεροιώτισσα Χριστίνα Κολέτσα και την Μισέλ Ομπάμα ετοιμάσαμε μια λίστα με επώνυμους που θεωρούμε ότι οφείλουν τη φήμη τους σε κάποια συγκεκριμένα «καυτά» σημεία του σώματος τους.
Το μπούστο της Βάνας Μπάρμπα «έβγαλε» μάτι από τις πρώτες της εμφανίσεις στην τηλεόραση!
Ντολι Πάρτον: Εμβληματική φιγούρα της Αμερικανικής σόου μπιζ, η αειθαλής τραγουδίστρια, ηθοποιός, επιχειρηματίας κλπ, στηρίχτηκε στο τεράστιο στήθος της. Από τις πρώτες που αντιλήφθηκαν ότι η ιατρική μπορεί να κάνει θαύματα στην υπηρεσία μιας γυναίκας, πράγμα που χρησιμοποίησε μεγαλώνοντας το στήθος της σε κυκλώπειες διαστάσεις.
Για το πλούσιο μπούστο της έγινε διάσημη και η Τζένη Μπότση!
Σκάρλετ Γιοχάνσον: Ένα σπάνιο συνδυασμό ομορφιάς, ταλέντου και προσωπικότητας διαθέτει η χολιγουντιανή ντίβα. Το δυνατό της σημείο θα είναι για πολλούς πάντα το στήθος της το οποίο φροντίζει να τονίζει με τα ρούχα που επιλέγει.
Μισέλ Ομπάμα: Μια πρώτη κυρία σαν την Μισέλ έχει καθημερινά χιλιάδες μάτια να την περιεργάζονται. Ντόρο έχουν προκαλέσει τα χέρια της καθώς θεωρείται ότι είναι πολύ αρμονικά γυμνασμένα.
Η Μαρία Κορινθίου έκανε πάταγο με όλα της τα σωματικά προσόντα!
Κριστίνα Χέντρικς: Ποιος μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Κριστίνα όταν διαθέτει ένα ζευγάρι από τα κανόνια του Ναβαρόνε σε portable εκδοχή... Το τιτανοτεράστιο στήθος της δεν μπορεί να καλυφθεί με τίποτα προκαλώντας ανατριχίλες.
Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έγινε διάσημη για τα οπίσθια της!
Η Χριστίνα Κολέτσα έκανε κανονικό πάταγο με τα πλούσια προσόντα της! Δίκαια έχει χαρακτηριστεί ως το πιο σέξι κορμί της Ελληνικής show biz, καθώς διαθέτει εκπληκτικές αναλογίες.
Μπιγιονσέ: Για πολλά μπορείς να θαυμάσεις την βασίλισσα της μουσικής, δε γίνεται πάντως να μην εστιάσεις στα πόδια της. Είναι γυμνασμένα, γραμμωμένα, μυώδη και εκπέμπουν υγεία και δυναμισμό. Η εικόνα της Μπι περνά και ένα χρήσιμο μήνυμα στην κοινωνία εναντίον των ανορεκτικών προτύπων που κυριαρχούν.
Κάιλι Τζένερ: Το να ανήκεις στην οικογένεια Καρντάσιαν είναι ευχή και κατάρα. Πολλοί μπορεί να ζηλεύουν την νεαρότερη των αδερφών, αλλά για ρωτήστε και την ίδια. Τι να αντιπαρατάξει η 18χρονη στο θρυλικό πισινό της Κιμ, την κορμάρα της Κλοε, και την τοπ μόντελ ομορφιά της Κένταλ; Το σκέφτηκε λοιπόν και αποφάσισε να εστιάσει τις προσπάθειές της στα χείλη. Τα μεγάλωσε χωρίς όμως να αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές… όμως έπνιξε τον πόνο της στις μπίζνες πουλώντας κραγιονάκια!
Αντζελίνα Τζολί: Τι να πρωτοπεί κανείς για την Αντζελίνα; Αν κάτι είναι το σήμα κατατεθέν της, αυτό είναι τα ξακουστά χείλη της. Αυτά τα χείλη έχουν κάνει ολόκληρο Μπραντ Πιτ να τρέμει στη θέα τους.
Τζένιφερ Λόπεζ: Αρκετά χρόνια πριν γίνει σούπερ σταρ, η νεαρή λατίνα Τζένιφερ έκανε ολόκληρη τη γειτονιά της να αναστενάζει στη θέα των οπισθίων της. Αυτά την έκαναν διάσημη, αυτά της χαρίζουν φήμη ακόμα και τώρα στην εποχή της Κιμ Καρντάσιαν όπου γενικά ο ανταγωνισμός γύρω από την όπισθεν πλευρά του ωραίου φύλλου έχει ανέβει πολύ.
Κιμ Καρντάσιαν: Ο έτερος Καπαδόκης Κιμ με τα εξωγήινα οπίσθια έχει στοιχειώσει τις φαντασιώσεις εκατομμυρίων …γήινων. Λένε ότι μπορεί να προσγειωθεί και αεροπλάνο, να ισορροπήσει μπουκάλι, να χρησιμεύσει σαν τραπεζάκι κλπ. Το συμπέρασμα είναι ένα: αυτά τα...οπίσθια αξίζουν πολλά (δολάρια).
Κειτ Απτον: Το 24χρονο σούπερ μόντελ κάνει θραύση με την μπροστινή της κίνηση. Δεν σταματάει πουθενά και σε συνδυασμό με το δολοφονικό κορμί του θανάτου που διαθέτει δημιουργεί απανωτά εγκεφαλικά σε κάθε της εμφάνιση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ