Quantcast

http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκε το Veria Basketball Camp 2016

Με την τελετή λήξης ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25/6 στο γήπεδο «Άρης Γεωργιάδης» το VeriaBasketballCamp 2016 που διοργάνωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Βέροιας και τα τμήματα μπάσκετ του Φιλίππου και του ΑΟΚ Βέροιας. Στο camp που διήρκησε από 21/6 έως 26/6 συμμετείχαν δεκάδες παιδιά που έζησαν έξι ημέρες γεμάτες μπάσκετ. Με πολύ δουλειά και πολύ ιδρώτα αλλά και πολύ παιχνίδι, είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους, να κάνουν φίλους, να κερδίσουν πολλά δώρα και να γνωρίζουν προσωπικότητες του μπάσκετ.
Η τελετή λήξης ξεκίνησε με τους οικοδεσπότη Κώστα Τσαρτσαρή να καλωσορίζει τους γονείς των παιδιών ενώ τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ που ήρθατε απόψε στην εκδήλωση μας. Κάναμε την τελετή λήξης σήμερα και όχι αύριο όπως ήταν προγραμματισμένο και αυτό λόγο κάποιων ανειλημμένων υποχρεώσεων που μας αναγκάζουν να επιστρέψουμε στην Αθήνα. Φτάσαμε στο τέλος του δεύτερου VeriaBasketballCamp. Θεωρώ ότι πήγαμε πολύ καλά φέτος. Οργανωτικά ήμασταν πολύ καλύτερα από πέρυσι. Τα παιδιά είδα ότι το ευχαριστήθηκαν και αυτό είναι το σημαντικό μιας και ο λόγος δημιουργίας αυτού του campείναι για τα παιδιά. Τα παιδιά από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη βδομάδα που περάσαμε καταπληκτικά. Φέτος τα παιδιά κουράστηκαν πιο πολύ, θα το είδατε άλλωστε κι εσείς οι γονείς στο σπίτι αφού προσθέσαμε και κάποιες extra δραστηριότητες το απόγευμα. Έτσι όμως είναι ο αθλητισμός με κούραση και θυσίες και αυτή είναι η απαρχή για κάποιον που επιζητά να φτάσει ψηλά. Να ευχαριστήσω όλους τους γονείς για την συνεργασία που είχαμε αυτή την μια εβδομάδα, για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, τον Δήμο Βέροιας για την συμπαράσταση, τις δυο ομάδες τις πόλης τον Φίλιππο Βέροιας και τον Α.Ο.Κ που καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν ήταν δίπλα μου οργανωτικά περισσότερο για να μπορέσει να στηθεί σωστά το camp. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές και τους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια μας και φυσικά όλη την πόλη της Βέροιας που παρόλο είναι πόλη του χάντμπολ θεωρώ ότι έχει πιο πολύ στο «αίμα» της το μπάσκετ. Στις συζητήσεις που είχα εδώ με τους coachesθεωρώ ότι το μπάσκετ έχει αδικηθεί στην Βέροια και θα έπρεπε να αγκαλιαστεί περισσότερο από τον κόσμο της Βέροιας. Θα ήθελα μια προσωπική χάρη απ’ όλους σας. Να προσπαθήσουμε βοηθήσουμε όσο το δυνατόν γίνεται τις δυο αυτές ομάδες και πόσο μάλλον τον Φίλιππο Βέροιας ο οποίος συμμετέχει σε μεγάλη κατηγορία και έχει ανάγκη τον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ»
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Μανώλης Παπαμακάριοςο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του είπε : «Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρέθηκα στην πόλη σας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη που έχετε δείξει σε αυτό το εγχείρημα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μας εμπιστευθήκατε τα παιδιά σας για μια βδομάδα. Ελπίζω να είμασταν αντάξιοι των προσδοκιών σας. Σας ευχαριστώ πολύ.»
OΔημήτρης Γκίμας πήρε τον λόγο και δήλωσε: «Σήμερα βρισκόμαστε εδώ πάνω από σωματεία και συλλόγους και μιλάμε για το μπάσκετ. Όλοι εμείς όταν ξεκινήσαμε να παίζουμε μπάσκετ ζηλεύαμε τα λίγα campπου γινόταν τότε ανά την Ελλάδα. Πολλές φορές δεν είχαμε την δυνατότητα να πάμε. Σήμερα τα παιδιά είναι πολύ τυχερά που όχι μόνο γίνεται campστη Βέροια αλλά αυτός ο οποίος δημιούργησε και αυτό το camp είναι από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλαθοσφαιριστές στην ιστορία, είναι ο μεγαλύτερος αθλητής της πόλης. Ο Κώστας Τσαρτσαρής θα μπορούσε να κάνει campσε όποια πόλη της Ελλάδας θέλει. Διάλεξε όμως την Βέροιας γιατί είναι η πόλη του, αγαπάει την Βέροια και το μπάσκετ. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι και πρώτα απ’ όλους εμείς οι προπονητές να ευχαριστήσουμε τον Κώστα για την πρωτοβουλία αυτή και στη συνέχεια τον Μανώλη Παπαμακάριο για την συμμετοχή του η οποία είναι πολύ σημαντική. Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς αλλά και τα παιδιά για την συμμετοχή και την υπομονή τους. ΤοVeria Basketball Camp 2016 τελειώνει. Ζήτω το Veria Basketball Camp 2017».
Ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμους Βέροιας κος Θεόφιλος Κορωνάς δήλωσε: «Μεταφέρω τις ευχαριστίες και τους χαιρετισμούς του Δημάρχου ο οποίος δεν μπόρεσε να είναι σήμερα κοντά μας. Μπορεί η πόλη της Βέροιας να είναι η μητρόπολη του χάντμπολ αλλά το χάντμπολ γεννήθηκε από αθλητές του μπάσκετ, του βόλεϊ και του ποδοσφαίρου άρα θεωρώ ότι το μπάσκετ προϋπήρχε στη Βέροια. Η Βέροια είναι αρκετά μεγάλη και μπορεί να στηρίξει και μια και δυο ομάδες μεγάλες σε διαφορετικά πρωταθλήματα διαφορετικά. Πιστεύω ότι το VeriaBasketballCampείναι μια διοργάνωση που θα γίνει θεσμός. Από πλευράς του Δήμου σκοπός και προγραμματισμός μας είναι η αναβάθμιση των εξωτερικών γηπέδων του ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας» ώστε το επόμενο VeriaBasketballCampνα είναι ακόμη καλύτερο από πλευράς υποδομών. Καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι σε όλους».
Στο τέλος της εκδήλωσης βγήκε αναμνηστική φωτογραφία με τα παιδιά που συμμετείχαν, τους προπονητές και τους διοργανωτές, ενώ όλοι μαζί ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και έδωσαν ραντεβού μέχρι το επόμενο VeriaBasketballCamp.







Ακολούθησαν οι τελικοί των διαγωνιστικών παιχνιδιών με τους εξής νικητές :
ΟΜΑΔΑ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΕΥΣΤΟΧΑ
ΣΟΥΤ  ΣΕ 1΄   
Α,Β
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
7
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ «ΟΠΤΙΚΑ ΛΙΟΛΙΟΣ»
Γ,Δ,Λ
ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
7
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ¨ΟΠΤΙΚΑ ΛΙΟΛΙΟΣ¨
ΣΤ,Ζ
ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
5
ΦΟΥΤΕΡ
CROSSOVER
Ε,Η
ΤΟΥΦΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
5
T-SHIRT
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2016
Θ,Ι,Κ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ
5
T-SHIRT
P&M


ΟΜΑΔΕΣ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
LAY UP       1΄


Ν  Ι  Κ  Η  Τ  Ε  Σ
ΔΩΡΟ
Α,Β
ΚΑΡΜΑΤΗΣ ΑΡΗΣ
17
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ «ΟΠΤΙΚΑ ΛΙΟΛΙΟΣ»
Γ,Δ,Λ
ΚΟΖΑΣ ΜΑΝΟΣ
&
ΚΥΒΕΝΤΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
12
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ «ΟΠΤΙΚΑ ΛΙΟΛΙΟΣ»
Ε,Η
ΜΕΣΣΑΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
12
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ¨ΟΠΤΙΚΑ ΛΙΟΛΙΟΣ¨
ΣΤ,Ζ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
9
T-SHIRT
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2016
Θ,Ι,Κ
ΜΠΕΣΙΝΑΣ ΝΙΚΟΣ
9
T-SHIRT
CROSSOVER



ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Ε.Γ.
ΒΟΛΕΣ   5 ΠΡΟΣΠ.



Ν  Ι  Κ  Η  Τ  Ε  Σ
ΔΩΡΟ
Α,Β
ΚΑΡΜΑΤΗΣ ΑΡΗΣ

5
T-SHIRT
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2016
Γ,Δ
ΣΟΥΚΙΟΥΡΟΓΛΟΥ ΖΩΗ

5
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ «ΟΠΤΙΚΑ ΛΙΟΛΙΟΣ»
Ε,Η
ΜΕΣΣΑΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

5
T-SHIRT
CROSSOVER
ΣΤ, Ζ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

3
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ¨ΟΠΤΙΚΑ ΛΙΟΛΙΟΣ¨
Θ,Ι,Κ
ΚΑΠΡΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
2
T-SHIRT
AIR - JORDAN

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ