Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Over στο Αγγλία - Ισλανδία (VIDEO)

Φινάλε μπαίνει σήμερα στη φάση των «16» του Euro 2016 που διεξάγεται στην Γαλλία, με τις σούπερ ενδιαφέρουσες και αμφίρροπες αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων Ιταλία – Ισπανία και Αγγλία – Ισλανδία. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, σας υπενθυμίζουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε, μεταξύ άλλων, προτάσεις πάμε στοίχημα live.
Με το Over στη Νίκαια:
Στοιχηματικά, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση Αγγλία – Ισλανδία, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.40. Μπορεί η Αγγλία να μπαίνει ως φαβορί στο σημερινό ματς με τους Ισλανδούς, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσει το σύνολο του Λάγκερμπακ. Το γκολ των Ισλανδών στο 94ο λεπτό του αγώνα με την Αυστρία «σφράγισε» τη… νησιωτική κόντρα, καθώς μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο τα «τρία λιοντάρια» ετοιμάζονταν… να τεθούν αντιμέτωπα με την Πορτογαλία. Δεν έπεισε με τις εμφανίσεις της η Αγγλία στη φάση των ομίλων, παρά το γεγονός ότι κατάφερε να παραμείνει αήττητη. Στην πρεμιέρα ισοφαρίστηκε στο τέλος από τη Ρωσία (1-1), τη 2η αγωνιστική επικράτησε με ανατροπή της Ουαλίας με 2-1 και την τελευταία αγωνιστική «κόλλησε» στο 0-0 απέναντι στους Σλοβάκους. Πολλά βρετανικά σάιτ μιλούν για την «τελευταία ευκαιρία» του Ρόι Χόντσον. Ο Άγγλος τεχνικός κοουτσάρει τα «τρία λιοντάρια» σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης για τρίτη φορά, έχοντας γνωρίσει τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του EURO 2012 και στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ 2014.

Οι Ισλανδοί, από την πλευρά τους, αποτέλεσαν μία από τις ομάδες που κέρδισαν τις εντυπώσεις στη φάση των ομίλων. Έδωσαν συνέχεια στην εξαιρετική πορεία τους στα προκριματικά και κατάφεραν να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις «νοκ-άουτ» φάσεις, στην παρθενική παρουσία τους σε τελικά EURO. Οι «ψαράδες» παρουσίασαν ένα σύνολο δεμένο, με επιθετικές και αμυντικές αρετές, το οποίο χαίρεται το παιχνίδι και δεν το… παρατάει μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει τη λήξη. Απόδειξη… το νικηφόρο 2-1 επί της Αυστρίας για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, που διαμορφώθηκε με το γκολ του Τραούστασον στο 94′. Είχαν προηγηθεί τα ισόπαλα 1-1 απέναντι σε Πορτογαλία (πρεμιέρα) και Ουγγαρία (2η αγωνιστική). Σημειώνουμε, δε, ότι το 1-1 κόντρα στην Ουγγαρία προήλθε… από το αυτογκόλ του Σέβαρσον στο 88ο λεπτό. Η επιθετική ποιότητα των Άγγλων σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι Ισλανδοί σκοράρουν σχεδόν πάντα τα τελευταία 2 χρόνια (ακόμη και στις ήττες), μας οδηγεί στην επιλογή του Over 2,5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.
Το βίντεο του αγώνα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ