Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πήραν «φωτιά» τα Ασώματα στο έθιμο του Κλήδονα (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ασωμάτων το έθιμο με τις φωτιές του Άη Γιάννη Κλήδονα. Στην πολιτιστική εκδήλωση συμμετείχαν πολλά χορευτικά συγκροτήματα από ολόκληρη την Ημαθία, ενώ στο δημοτικό πρόγραμμα ήταν ο Νίκος Σιώλιας και στο ποντιακό ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Πλήθος
κόσμου, όλων των ηλικιών, κατέκλυσαν την εκδήλωση και χειροκρότησαν θερμά όλους τους συμμετέχοντες. Μια πολύ όμορφη βραδιά, αφιερωμένη εξαιρετικά στον πολιτισμό και στην παράδοση. 

Σε ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασωμάτων αναφέρει τα εξής: 

«Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασωμάτων θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς που παρευρεθήκατε στην χθεσινή μας εκδήλωση στις 25/06/2016 στο έθιμο του Κλήδονα. Τον κ. Νίκο Σιώλια με την ορχήστρα του, στο δημοτικό πρόγραμμα. Τον κ. Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στο ποντιακό πρόγραμμα. Τους πολιτιστικούς συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
1.Τον Σύλλογο Παλατιτσιωτών
2.Κ.Ε.Π.Α Βέροιας
3.Τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Τριλόφου «Αριστοτέλης».
Τα δύο χορευτικά μας τμήματα (παιδικο και ενηλίκων) και τον χοροδιδάσκαλο μας Παναγιώτη Σιστάκο. Την κ. Αλίκη Κρομμύδα που σε συνεργασία με τα παιδάκια του χορευτικού μας αναβιώσανε το έθιμο του Κλήδονα και μας βγάλανε ασπροπρόσωπους. Τους δωροθέτες της εκδήλωσης για την λαχειοφόρο αγορά και τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές μας για την άψογη συνεργασία».


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:






















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ