Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάνος Θεοδοσιάδης: Το... «Βουνό» του kick box από τη Βέροια

«ΤΟ ΡΙΝΓΚ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ - Η ΖΩΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ»
Ο Πάνος Θεοδοσιάδης είναι αθλητής του kick box, γέννημα θρέμμα της Βέροιας και γνήσιο αθλητικό της τέκνο. Ξεκίνησε τον αθλητισμό σε ηλικία 17 ετών στα χέρια του προπονητή Γρηγόρη Πιστικού και έμελε να γράψει μια λαμπρή διαδρομή στα Ελληνικά και διεθνή ρινγκ. Το… «βουνό» της Ημαθίας όπως τον...

αποκαλούν οι φίλοι του, έχει δώσει σημαντικούς αγώνες σε μεγάλες διοργανώσεις και έχει πετύχει σπουδαίες νίκες σηκώνοντας ψηλά τα χρώματα της γαλανόλευκης.
Πως ξεκίνησες; Τι ήταν αυτό που σε έκανε να μπεις στα ρινγκ; «Όλα τα χρωστάω στον δάσκαλό μου τον Γρηγόρη Πιστικό. Αυτός με ανακάλυψε αυτός μου έδωσε τα κίνητρα και αυτός με δίδαξε όσα ξέρω για το σπορ. Ο κ . Πιστικός είναι δάσκαλος και η διδασκαλία του δεν αφορά μόνο τα ρινγκ αλλά και την ίδια τη ζωή, του χρωστάω πολλά.»
Έχεις δώσει μεγάλους αγώνες σε σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις. «Ναι έπαιξα πέρυσι στη Βιέννη στο FFC που είναι η μεγαλύτερη πανευρωπαϊκή διοργάνωση. Πρόσφατα κέρδισα ένα διεθνές τουρνουά στην Κύπρο με 3 νίκες και πήρα τη ζώνη. Τον Δεκέμβριο έδωσα ένα πολύ δυνατό ματς στην Αθήνα για τον τίτλο του "THE BATTLE" με τον Γιούρι Μαυρογιάννη. Έχασα στα σημεία και τη ζώνη πήρε ο Γιούρι. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν κατάλληλα προετοιμασμένος λόγω υποχρεώσεων αλλά δύσκολα λέω όχι σε ένα καλό αγώνα και δεν ακυρώνω ποτέ».

Είσαι ήδη γνωστός στον χώρο, τι γίνεται από δω και πέρα 
ποιο είναι το μέλλον; «Οι καιροί είναι δύσκολοι» μας λέει ο Πάνος, «η κρίση έχει φυσικά επηρεάσει και τα δικά μας σπορ που έτσι κι αλλιώς ίσα ίσα επιβίωναν και προ κρίσης. Ξέρετε η προετοιμασία για μεγάλους αγώνες δεν είναι απλό πράγμα αν θέλεις να εμφανιστείς έχοντας αξιώσεις. Μόνο χάρη στη στήριξη της οικογένειάς μου έφτασα εδώ. Οι δυσκολίες είναι μεγάλες αλλά θέλω να συνεχίσω, είμαι σε καλή κατάσταση. Πάντα υπάρχουν σχέδια, έχω κάποιες προτάσεις. Ένα βήμα τη φορά. Θα δούμε.»





















Οι επόμενοι αγώνες σου; «Παίζω το Σάββατο στο Βουκουρέστι με έναν πολύ έμπειρο αντίπαλο για το SUPERKOMBAT που είναι από τις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και μεταδίδεται ζωντανά από το EUROSPORT. Είμαι ήδη σε προετοιμασία, είναι δύσκολος αγώνας.»





























Τι σου έχει προσφέρει το kick box; «Το ρινγκ, είναι σαν την ζωή. Πρέπει να παλέψεις πρώτα με τον εαυτό σου. Πρέπει να σηκωθείς όσες φορές κι αν πέσεις. Πρέπει να συνεχίσεις όσο κι αν πονάς. Είναι παιχνίδι του μυαλού κι όχι μόνο του σώματος. Το μόνο πρόβλημα είναι πως η ζωή δυστυχώς δεν έχει κανόνες» μας λέει αποχαιρετώντας μας με το μεγάλο παιδικό χαμόγελό του.























Καλή επιτυχία Πάνο και καλούς αγώνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ