Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η αποκλειστική συνέντευξη της Ρένας Παπαγεωργίου στο «Βεροιώτη»

Μια πολύ γνωστή Βεροιώτισσα, με μεγάλο ταλέντο στην Ελληνική Μουσική, συγκαταλέγεται στους στενούς συνεργάτες του διάσημου τραγουδιστή Ηλία Βρεττού, ο οποίος κατάφερε να δει τον προσωπικό του δίσκο να γίνεται πλατινένιος. Η 33χρονη συμπολίτισσά μας έχει δικό της συγκρότημα, που ονομάζεται «Grey River and the Smoky Mountain» και αρκετές φορές γράφει τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες
τα οποία γίνονται πολύ μεγάλες επιτυχίες και απαριθμούν χιλιάδες κλικ στο YouTube!
Ο λόγος φυσικά για τη Ρένα Παπαγεωργίου, κόρη της Μίμας Δημούλα και του Χάρη Παπαγεωργίου, η οποία έγραψε τους στίχους του τραγουδιού «Δεν παν να λένε», το οποίο γνωρίζει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία. Η όμορφη Βεροιώτισσα δέχθηκε να μιλήσει στην δημοσιογράφο Κάτια Παπαϊωάννου. Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξή της:
Συμμετέχεις στο συγκρότημα, που ονομάζεται «Grey River and the Smoky Mountain». Πες μας δυο λόγια για το εν λόγω καλλιτεχνικό σχήμα; 
Oι Grey River & the Smoky Mountain είναι μία μπάντα καθαρά επηρεασμένη από τον Αμερικάνικο Νότο και την παραδοσιακή μουσική Ιρλανδίας και Σκοτίας. Παίζουμε Bluegrass/Folk μουσική, κυρίως δικά μας κομμάτια αλλά και διασκευές από αγαπημένους καλλιτέχνες του είδους, με τον δικό μας τρόπο ωστόσο. Τον Μάρτιο του 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο μας EP με τίτλο «Something’s Wrong” και σύντομα θα ηχογραφήσουμε και το πρώτο μας Full album. 
Έγραψες τους στίχους του τραγουδιού «Δεν παν να λένε» το οποίο ερμήνευσε ο Ηλίας Βρεττός και ο συγκεκριμένος δίσκος έγινε Πλατινένιος; Πως αισθάνεσαι για αυτό; 
Από την αρχή πίστευα στην μεγάλη επιτυχία που θα σημείωνε αυτό το τραγούδι. Το να σου απονέμουν ωστόσο, Πλατινένιο δίσκο γι’ αυτό το επίτευγμα είναι τεράστια τιμή και νιώθω χαρά και υπερηφάνια τόσο για μένα, όσο και για όλους τους συντελεστές και συνεργάτες που δούλεψαν γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Νιώθω επίσης υπέροχα που είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον Ηλία που του αξίζει κάθε επιτυχία! 
Όλοι γνωρίζουμε τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό. Στην προσωπική του ζωή πόσο διαφορετικός είναι; 
Δεν γνωρίζω πως είναι στην προσωπική του ζωή καθώς συνεργαστήκαμε σε επαγγελματικό πλαίσιο κατά το οποίο απέδειξε πραγματικά πως δεν είναι τυχαίο το ότι βρίσκεται σε αυτή τη θέση σήμερα στην προτίμηση του κόσμου. Ωστόσω μπορώ να πω ότι τον διακρίνει ο επαγγελματισμός, η αμεσότητα και κυρίως η ευγένια. 

Στην καλλιτεχνική σου φαρέτρα έχεις και άλλα τραγούδια που θα δώσεις σε τραγουδιστές; 
Η αλήθεια είναι πως έχω αρκετά τραγούδια και φυσικά είναι πάντα χαρά μου να συνεργάζομαι με διαφορετικούς ανθρώπους, τραγουδιστές και μουσικούς. Η οικονομική κρίση πόσο έχει επηρεάσει την Ελληνική μουσική και τους καλλιτέχνες που γράφουν τραγούδια; Η μουσική βιομηχανία υπέστη μεγάλες αλλαγές τα τελευταία χρόνια όπως και πολλοί άλλοι τομείς όμως θεωρώ ότι ειδικά σε δύσκολες περιόδους αυξάνεται η ανάγκη της καλλιτεχνικής έκφρασης και ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεχνάει με κάποιον τρόπο τα προβλήματα του και κυρίως μέσω της μουσικής. 

Ήδη το τραγούδι σου «Δεν παν να λένε» ακούγεται σε όλα τα μαγαζιά της Βέροιας. Φανταζόσουν ποτέ πως θα διασκέδαζες με τους φίλους σου, ακούγοντας δικό σου καλλιτεχνικό δημιούργημα; 
Καθώς κινούμαι σε διαφορετικό μουσικό χώρο, η αλήθεια είναι πως δεν το φανταζόμουν ποτέ. Παρ ‘ολα αυτά ομολογώ πως νιώθω υπέροχα να διασκεδάζω με τους φίλους μου που μου δείχνουν πόσο περήφανοι είναι για μένα. Χαίρομαι να προσφέρω χαρά και αισιοδοξία μέσα από ένα κομμάτι που πρεσβεύει ακριβώς αυτές τις δύο έννοιες που όλοι μας έχουμε τόσο πολύ ανάγκη να νιώθουμε ειδικά αυτόν τον καιρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ