Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε το ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το πρώτο περιφερειακό συμβούλιο στη Βέροια

Μεγάλες στιγμές έζησε το μεσημέρι της Πέμπτης η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, καθώς σύσσωμο το περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας με επικεφαλής τον Απόστολο Τζιτζικώστα, μετακόμισαν για μια συνεδρίαση στη Βέροια. Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι πρωτότυπο, αφού συνεδριάσεις έχουν γίνει στο παρελθόν
στις Σέρρες και στο Κιλκίς και θα γίνουν και σε άλλες έδρες αντιπεριφερειών στο μέλλον, αλλά σήμερα ήταν η σειρά μας!
Η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη για τις 2 το μεσημέρι ωστόσο ήταν γύρω στις 2 και κάτι όταν οι πρώτοι περιφερειακοί σύμβουλοι άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στην αίθουσα. Η ημέρα ήταν εξάλλου ηλιόλουστη και ζεστή και τα καφέ γύρω από το Δημαρχείο πολύ ελκυστικά για τους φιλοξενούμενούς μας. 
Στην αίθουσα πάντως τους περίμενε μπουφές με καφέ, χυμό, κομπόστες ροδάκινο και διάφορα άλλα εδέσματα και ενώ έγιναν οι σχετικοί εναγκαλιασμοί, χαιρετισμοί και ανταλλαγές φιλιών, οι σύμβουλοι πήραν τις θέσεις τους. Τα σχόλια που απέσπασε το δημαρχιακό μας μέγαρο ήταν πάντως εγκωμιαστικά από όλους, ενώ ο δήμαρχος Βέροιας στην αρχική του τοποθέτηση έκανε και μια μίνι αναδρομή των χρήσεων του κτιρίου, μέχρι σήμερα. 
Η συνεδρίαση σε γενικές γραμμές ήταν κάτι παραπάνω από χαλαρή, καμία σχέση δηλαδή με ότι έχουμε συνηθίσει στα δημοτικά συμβούλια της Βέροιας. Θες τα θέματα που ήταν απλά διαδικαστικά, θες οι σύμβουλοι που δεν ήταν θερμόαιμοι, θες ο πρόεδρος κ. Γυφτόπουλος, που σε αντίθεση με τον «δικό» μας, πιο μπριόζο κ. Χατζηαθανασίου, οδήγησε το «καράβι» σε ήρεμα νερά μέχρι το τέλος, ότι και να ήταν, όλα κύλησαν ήρεμα. Ένα κλικ πιο ζωηρή η κ. Χαραλαμπίδου, επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα», που έφερνε ενστάσεις κυρίως σε διαδικαστικά θέματα. Δείτε φωτογραφίες από τη συνεδρίαση:













































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ