Quantcast

http://picasion.com/

«Περί Διατροφής»: Νέος αέρας... διατροφής ήρθε στη Βέροια!

Έχετε κουραστεί να κάνετε δίαιτες που το μόνο που χάνετε είναι η υπομονή σας; Παλεύετε άδικα να ξεφορτωθείτε λίγα ή και περισσότερα κιλά; Προσπαθείτε να τρέφεστε σωστά στην εγκυμοσύνη και να μην πάρετε πολλά κιλά αλλά οι λιγούρες δε σας αφήνουν; Τώρα πια δε χρειάζεται και να τρώτε με ενοχές, ούτε να στερείστε τις γεύσεις που σας αρέσουν...
Τώρα απλά χρειάζεται να κάνετε μια επίσκεψη στην διαιτολόγο - διατροφολόγο Ξένια - Μαρία Παπαναστασίου. 
Μαζί θα δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, κατάλληλο για τις δικές σας γεύσεις και συνήθειες, έτσι ώστε η σωστή διατροφική συνήθεια να σας γίνει τρόπος ζωής και η απώλεια βάρους κάτι όχι τόσο τρομακτικό.
Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαντάζεστε, αρκεί να το πάρετε απόφαση και να απευθυνθείτε στον κατάλληλο άνθρωπο!


Ξένια - Μαρία Παπαναστασίου
Εληάς 2, Βέροια
τηλ. 2331072773

Εξατομικευμένη Διαιτολογική Υποστήριξη και Διατροφική Εκπαίδευση για ενήλικες και παιδιά.

Υπηρεσίες:
Διατροφική υποστήριξη & εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για:
- Ρύθμιση σωματικού βάρους (απώλεια &πρόσληψη)
- Παθολογικές καταστάσεις (π.χ. καρδιαγγειακές παθήσεις, υπέρταση, χοληστερόλη, διαβήτη, γαστρεντερικές διαταραχές, ενδοκρινολογικές & μεταβολικές διαταραχές)
- Παχυσαρκία
- Εγκυμοσύνη - Θηλασμός
- Αθλητές - Ασκούμενους
- Aνάλυση σύστασης σώματος και έγκαιρη ανίχνευση καρδιαγγειακού κινδύνου χρησιμοποιώντας την επιστημονικά πιστοποιημένη αρχή της Ανάλυσης Βιο-Εμπέδησης.
- Αξιολόγηση λιπώδους & άλιπης μάζας σώματος
- Συνολική ενυδάτωση οργανισμού & Ενδοκυττάριο - Εξωκυττάριο υγρό
- Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός (BMR)


Η Ξένια - Μαρία Παπαναστασίου, σας προσκαλεί με ιδιαίτερη χαρά, στα εγκαίνια του νέου της Διαιτολογικού Γραφείου που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 20:30 μ.μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ