Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τον ετήσιο χορό στην Εληά έκλεισε το 1ο Φεστιβάλ Ροδάκινου στη Βέροια

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και με τον ετήσιο χορό στην Εληά έπεσε η αυλαία του 1ου Φεστιβάλ Ροδάκινου που διοργάνωσε στην πόλη μας ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας. Σύσσωμα τα νέα μέλη του, υποδέχθηκαν τον κόσμο και τον ευχαρίστησαν για την παρουσία τους, όχι μόνο στη συγκεκριμένη βραδιά, αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ. Ο πρόεδρος του ΤΟΒ Ζήσης Πατσίκας 

έδωσε πάλι για λίγο τη σκυτάλη στα ιδρυτικά μέλη του Ομίλου, στον τότε πρόεδρο Δημήτρη Βλαχόπουλο και στα μέλη Μιχάλη Μαρμαρά και Γιώργο Καλογήρου, όπου αναβίωσαν μνήμες της παλιάς Βέροιας και διηγήθηκαν ιστορίες για το πως έγινε γνωστό το Φεστιβάλ Ροδάκινου. 
Το μενού της βραδιάς είχε έντονο άρωμα ροδάκινου, με τους Σεφ να έχουν χρησιμοποιήσει το Βεροιώτικο φρούτο σε διάφορες μορφές, από τα ορεκτικά μέχρι το γλυκό. 
Η ορχήστρα επέλεξε να συνοδεύσει τη βραδιά με παλιό καλό ελληνικό τραγούδι, που κατάφερε να ξεσηκώσει τον κόσμο σε χορό. 
Τα μέλη του ΤΟΒ δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα του Φεστιβάλ και από την ανταπόκριση του κόσμου, ενώ ήδη στο μυαλό όλων είναι ο σχεδιασμός του δεύτερου Φεστιβάλ με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη. Και του χρόνου!
















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ