Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με επιτυχία ο φιλικός αγώνας ανδρών και παλαιμάχων στις Βαρβάρες

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Μ. Παρασκευής 29/4/2016 ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ανδρών και παλαιμάχων του Αγροτικού Αστέρα στο γήπεδο της Αγ. Βαρβάρας. Ο καιρός δεν ήταν ο καλύτερος και ο αγωνιστικός χώρος βαρύς, αλλά η μεγάλη συμμετοχή των παικτών βοήθησαν στην διεξαγωγή ενός πολύ θεαματικού αγώνα με πολλές φάσεις...
στις δύο περιοχές. Ο αγώνας είχε διάρκεια μια ώρα. Η ομάδα των ανδρών μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 11' προηγήθηκε με τον Αλεξανδρή με σουτ από το ύψος της περιοχής.
Οι παλαίμαχοι στο 20' έχασαν μεγάλη ευκαιρία για ισοφάριση με προβολή του Γιάννου Γ. από τη μικρή περιοχή αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Παζαρτζικλής σε κόρνερ. Στο 26' ακυρώθηκε το γκολ που πέτυχε με κεφάλια ο Χειμωνίδης ως φάουλ στον τερματοφύλακα.
Η ανδρική ομάδα διπλασίασε τα τέρματα λίγο πριν την ανάπαυλα στο 30' με δυνατό σουτ του Δήμου έξω από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε θεαματική ανάκαμψη των παλαιμάχων που κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με γκολ του Χαλβατζή Χ. στο 39' με σουτ από πλάγια θέση και στο 44' με δυνατό σουτ του Γιάννου Γ. έξω από την περιοχή καθώς η μπάλα πήγε στο γάμα του Παζαρτζικλή. 
Μετά την ισοφάριση αντέδρασαν άμεσα οι πιτσιρικάδες του Αστέρα και στο επόμενο λεπτό προηγήθηκαν με σουτ του Παπαδόπουλου, που πήρε το ριμπάουντ, από την ασταθή απόκρουση του Τσακαλίδη. Στο 47' ο Χειμωνίδης με δυνατό σουτ, από το ύψος της περιοχής έγραψε το 2 – 4 και στο 51’ συνέχισε ο Εμμανουηλίδης με δυνατό σουτ από πλάγια θέση και έκανε το 2 – 5 .
Ο ίδιος παίκτης είχε και 2 δοκάρια στο 49’ και στο 55’. Οι παλαίμαχοι στο 56' κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γιάννου Α. μέσα στην περιοχή. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κυριακίδης Δ. και μείωσε σε 3 – 5. Το τελικό αποτέλεσμα 3 – 6 διαμορφώθηκε στο 57' με γκολ του Χαλβατζή Α. σε σουτ από το ύψος της περιοχής. 
Στο 60’ ο διαιτητής της αναμέτρησης Σπύρος Κωτσιαντής σφύριξε τη λήξη του αγώνα με νικητή την Ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Πολύ καλή παρουσία του τερματοφύλακα των παλαιμάχων Τσακαλίδη, που έκανε σημαντικές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα αν και αγωνιζόταν τραυματίας από το πρώτο ημίχρονο. 
Όλοι οι παίκτες αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για διαγωνισμό μπύρας και κρέατος την ημέρα διεξαγωγής του τελικού του Champion’s League σε τόπο που θα οριστεί στο προσεχές χρονικό διάστημα καθώς και για τον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί την επόμενη χρονιά την ίδια μέρα, Μ. Παρασκευή. Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες παίκτες, προπονητές και εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ