Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτή είναι η νέα σεξοβόμβα του «VOICE» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑΣ
Με τον αέρα της επιτυχίας και με σύμμαχο τις ποιοτικές και αξιόλογες επιλογές, η διεύθυνση του «VOICE» ανακοίνωσε χθες το βράδυ την έναρξη της συνεργασίας του με την εκρηκτική Μαρία Ζάνα. Με ιταλικό ταπεραμέντο που οφείλεται στην καταγωγή του παππού της, με την ομορφιά που της χάρισαν οι γονείς της και με μία φωνή που εκτελεί άψογα από όπερα μέχρι και το πιο βαρύ λαϊκό τραγούδι, η νεαρή βρεφονηπιοκόμος Μαρία Ζάνα...
αφήνει το δικό της στίγμα στις μουσικές σκηνές. 
Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου ενώ στο τραγούδι επέλεξε ένα σπάνιο για την Ελλάδα είδος, την όπερα. «Είναι πολύ δύσκολο το συγκεκριμένο είδος, γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει δουλειά στο επάγγελμα». Δεν είναι εξοικειωμένοι οι Έλληνες με την όπερα», δηλώνει η ίδια και συμπληρώνει: «Έμαθα ότι η φωνή σου, όταν συνηθίσεις να τραγουδάς όπερα δεν μπορεί να τραγουδήσει κάποιο διαφορετικό είδος μουσικής και αυτό θα ήταν πολύ καθοριστικό για το μέλλον μου». Αφήνοντας πίσω της την όπερα ξεκίνησε ιδιαίτερα μαθήματα στα φωνητικά τα οποία συνέχισε για τρία χρόνια. «Γενικά μου αρέσει να πειραματίζομαι, μου αρέσουν όλων των ειδών οι μουσικές.
Η όπερα, το έντεχνο, το λαϊκό. Τώρα τραγουδάω έντεχνα, λαϊκά, ακόμη και βαρύ λαϊκό ή ελαφρολαικό. Μου αρέσει η ροκ και λατρεύω τις ροκ μπαλάντες. Γενικά δεν έχει τέλος αυτό το μουσικό ταξίδι», τονίζει η πανέμορφη τραγουδίστρια. Στο επαγγελματικό της ξεκίνημα στο τραγούδι, τη βοήθησε ιδιαιτέρως η μητέρα της η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, Λουκία Περρόνε. 
«Η μαμά μου δούλευε πολλά χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης. Είχε πολλές γνωριμίες, επαφές και φιλίες και με βοήθησε πολύ στο ξεκίνημά μου σε κάποιες συνεργασίες μου. Από κει και πέρα έκανα και εγώ το δικό μου κύκλο, με γνωριμίες στο χώρο της μουσικής», αναφέρει η Μαρία Ζάνα. Επαγγελματικά ξεκίνησε με live σε διάφορα μαγαζιά. Αφού τελείωσε το σχολείο η Μαρία Ζάνα, έχοντας μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και σκεφτόμενη ότι θέλει να δοκιμάσει και κάτι διαφορετικό από τη μουσική ώστε να ανοίξει τους ορίζοντες της, σπούδασε βρεφονηπιοκόμος. «Μου αρέσει πάρα πολύ η επαφή με τα μικρά παιδιά, είναι δημιουργική δουλειά, σε κάνει να είσαι σε εγρήγορση, πρέπει να είσαι χαρούμενος και να έχεις φαντασία με τα παιδιά», δηλώνει η Μαρία Ζάνα. 
Τελειώνοντας τις σπουδές της στα ΙΕΚ πήρε ένα έξτρα πτυχίο που αφορούσε στα παιδιά με ειδικές ανάγκες, το οποίο ως αντικείμενο σύμφωνα με την Μαρία είναι δύσκολο και απαιτεί πολύ κουράγιο. «Έκανα πρόσφατα την πρακτική μου σε ένα παιδικό σταθμό για πέντε μήνες και θέλω κάποια στιγμή θα δουλέψω σε ένα νηπιαγωγείο», αναφέρει η Μαρία Ζάνα η οποία σκοπεύει να συνδυάσει την πρωινή δουλειά ως νηπιαγωγός με τη νυχτερινή δουλειά στο τραγούδι, καθώς σύμφωνα με την ίδια: «Αν έχεις πρόγραμμα συνδυάζονται. Σίγουρα είναι δύσκολο να δουλεύεις επτά μέρες την εβδομάδα, αλλά είμαι ακόμη νέα νομίζω και θα μπορώ να ανταπεξέλθω». 
Το μεγάλο όνειρο της Μαρίας Ζάνα είναι να εξελιχθεί στο τραγούδι και κάποια στιγμή να κάνει τις δικές της συναυλίες. «Θέλω να βγάλω τα δικά μου κομμάτια, γιατί ήδη γράφω στίχους αλλά τα έχω κρατήσει για τον εαυτό μου μέχρι στιγμής. Στόχος μου είναι να κάνω τις δικές μου συναυλίες και μέσα από τα κομμάτια μου να κάνω τον κόσμο να νιώθει διάφορα συναισθήματα», καταλήγει.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ «VOICE»:
Η διεύθυνση του «VOICE» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώση στο κοινό της Ημαθίας, την έναρξη της συνεργασίας του με την δημοφιλής τραγουδίστρια Μαρία Ζάνα. Η λαϊκή ερμηνεύτρια θα αντικαταστήσει την Κρυσταλλία, η οποία για δύο μήνες, μας χάρισε υπέροχες στιγμές. Την ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα πρόσφερε στο μαγαζί και της ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στα νέα επαγγελματικά της βήματα. Σας περιμένουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο καλύτερο νυχτερινό κέντρο της Κεντρικής Μακεδονίας. Γιατί στο «VOICE» η διασκέδαση αλλάζει επίπεδο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ