Quantcast

http://picasion.com/

«Αλέφαντος»: «Άντε γεια ρε Σφακιανάκη - Εδώ μιλάμε για αθώα παιδάκια»

Γεια και χαρά σε όλους τους Βεροιώτες. Σήμερα δεν θα μιλήσουμε για μπαλίτσα, αλλά για αυτούς τους καημένους Πρόσφυγες που μένουν πλέον στις Βαρβάρες. Είδα και άκουσα πολλά αυτήν την εβδομάδα και ντράπηκα για όλα αυτά που συνέβησαν έξω από το Στρατόπεδο. Δεν είναι αυτή η εικόνα αυτή που βγήκε προς τα έξω για την πόλη μας. Μαζεύτηκαν 5 νοματαίοι, έβριζαν και φώναζαν συνθήματα της Χρυσής Αυγής.
Από την άλλη πλευρά εκατοντάδες Βεροιώτες βρέθηκαν στο πλευρό των προσφύγων και προσφέρουν απλόχερα την βοήθειά τους. Σε όλους αυτούς που εναντιώθηκαν και μέσα από το διαδίκτυο έλεγαν το μακρύ και το κοντό τους θα ήθελα να τους ρωτήσω: Ρε εσείς μάγκες, το έχετε καταλάβει ότι μιλάμε για μικρά παιδάκια; 176 αθώες ψυχές, έφυγαν από τον πόλεμο μπας και βρούνε ένα καλύτερο μέλλον.
Ριψάσπιδες τους αποκάλεσε ο Σφακιανάκης. Τι είναι αυτά που λες ρε καλλιτέχνη; Ποιος σου έμαθε αυτά τα γράμματα και τα λες; Είναι δυνατόν; Δηλαδή εσύ, αν είχε έξω απο το σπίτι σου τους Τζιχαντιστές να απειλούν εσένα και την οικογένειά σου, θα καθόσουν να περιμένεις πότε θα σε σκοτώσουν; Και επειδή ρε μάγκα σε είδα εκεί στον Αρναούτογλου να το παίζεις ιστορία με τα μπόλικα λεφτουδάκια σου, πάρε ένα κατσαβίδι και βίδωσε το καλά στο μυαλουδάκι σου, αυτό που θα σου πω. Μια ανθρώπινη ζωή και πόσο μάλλον ενός μικρού παιδιού, είναι ανώτερη από φυλετικές διακρίσεις, πατριδοκάπηλους και λαϊκιστές. Πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι. Αυτό μας κάνει να ξεχωρίσουμε από τα ζώα. Παίξε το μπεγλέρι σου και βγες στην πιάτσα να βρεις κανένα καλό τραγουδάκι, γιατί έχεις πέντε χρόνια να βγάλεις ένα καλό σουξέ. Άμπαλε...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ