Quantcast

http://picasion.com/

Θέλεις να γίνεις πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων; Έλα στο ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος

To ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος, στο πλαίσιο της υπ΄αριθμ. ΓΠ/20082/23.10.2012 της Υπουργικής Απόφασης «Σύστημα Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης» (Φ.Ε.Κ. 2844/Β'/2012) και πιστοποιημένο κέντρο δια βίου Μάθησης επιπέδου 2 διοργανώνει προγράμματα «Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών». Τα προγράμματα απευθύνονται σε εκπαιδευτές που απασχολούνται...
με την εκπαίδευση ενηλίκων εγγεγραμμένους στο A’ Εισαγωγικό Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΟΠΠΕΠ και σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης για να ενταχθούν στο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων με πιστοποιημένη εκπαιδευτική επάρκεια.

Απευθύνεται...

Σε όσους εκπαιδευτές έχουν τουλάχιστον 150 ώρες διδακτική πείρα σε ενήλικους και συμμετέχουν απευθείας σε διαδικασία πιστοποίησης (αξιολόγησης) από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Σε όσους εκπαιδευτές ΔΕΝ έχουν διδακτική πείρα τουλάχιστον 150 ωρών σε ενήλικους και χρειάζονται παρακολούθηση πιστοποιημένου προγράμματος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (αναμένεται ανακοίνωση από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

Σκοπός

Του σεμιναρίου είναι η προετοιμασία υποψηφίων εκπαιδευτών ενηλίκων στις διαδικασίες εξέτασης και πιστοποίησης για την εισαγωγή τους στο μητρώο πιστοποιημένων εκπαιδευτών του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Χρονική Διάρκεια: 55 ώρες

Τόπος Υλοποίησης: Αγ. Αντωνίου 20 & Καρατάσου γωνία

Κόστος Συμμετοχής: 200 Ευρώ με πιστοποιημένο εκπαιδευτή από τον ΕΟΠΠΕΠ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά τις ώρες 09:00 - 21:00 στα τηλέφωνα 2331021061, 6974338357.

e-mail: ekedimtheoxas@gmail.com

fb: ΕΚΕΔΙΜ Βέροιας Θεοχαροπουλος

http://ekedim-verias.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ