Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτά είναι τα μυστικά για έναν ευτυχισμένο γάμο!

Για πολλά ζευγάρια της Βέροιας που πήραν την απόφαση να παντρευτούν το «δέχομαι» στην πρόταση γάμου, ήταν το εύκολο κομμάτι της ιστορίας. Το δύσκολο είναι η κοινή συμβίωση χωρίς εντάσεις, που όμως θέλει δουλειά.
Πήραμε συμβουλές από παντρεμένα ζευγάρια που ο γάμος τους άντεξε στη φθορά του χρόνου. Ξέρουν καλύτερα απ' τον καθένα. Η εμπειρία είναι αναντικατάστατη. Διαβάστε τα σοφά τους λόγια και μάθετε ποια είναι τα μυστικά ώστε να είναι ένας γάμος επιτυχημένος και ευτυχισμένος.

.Μοιραστείτε τα πάντα μεταξύ σας. Το πιο σημαντικό, είναι τα αισθήματα. Δεν υπάρχει τρόπος να βαδίζετε μαζί, αν δεν επικοινωνείτε ουσιαστικά μεταξύ σας.
 .Όταν συμβαίνει κάτι δυσάρεστο, να θυμάστε: μπόρα είναι και θα περάσει.
 .Η στοργή κάνει την αγάπη μεγαλύτερη. Να αγγίζετε ο ένας τον άλλον, να δίνετε ένα φιλί για καλημέρα και να κάνετε άφθονο σεξ. Η οικειότητα και η στοργή βοηθά πραγματικά να αισθάνεται κοντά ο ένας τον άλλον.
 .Η ανατροφή των παιδιών μπορεί να είναι ένα δύσκολο κομμάτι, αλλά να θυμάστε επίσης ότι γρήγορα τα παιδιά θα μεγαλώσουν και θα σας λείπει αυτή η περίοδος.
 .Αφήστε τις λεπτομέρειες και επικεντρωθείτε στα σημαντικά. Νομίζετε ότι σε λίγα χρόνια θα σας απασχολεί ποιος έβαλε περισσότερες φορές πλυντήριο; Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι η σχέση σας είναι πολύ πιο σημαντική από περιστατικά μικρότερης σημασίας.
 .Γεμίστε το ψυγείο με τα αγαπημένα του/της προϊόντα. Έτσι απλά για να τον/την ικανοποιήσετε.
 .Αφιερώστε χρόνο και για τον εαυτό σας. Κάντε οτιδήποτε αγαπάτε και σας κάνει ευτυχισμένους. Για να είναι ένα ζευγάρι ευτυχισμένο θα πρέπει να αισθάνεται ο καθένας ξεχωριστά ολοκληρωμένος/η ως άτομο.
 .Αποφύγετε τη σιωπηλή λύση. Η συζήτηση ακόμη και για το παραμικρό που σας ενοχλεί είναι η καλύτερη λύση. Μην αφήνετε τον θυμό μέσα σας να βράζει, γιατί μάλλον θα εκραγείτε.
 .Μην φοβάστε να συμβιβαστείτε. Ακούγεται σαν μια κακή λέξη, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για την ώθηση μιας σχέσης.
 .Μην θεωρείτε τον/την σύντροφό σας δεδομένο. Θα πρέπει να δουλεύετε τη σχέση συνεχώς και να διεκδικείτε ο ένας τον άλλον.
 .Να είστε αυθόρμητοι. Μη φοβάστε τις αλλαγές, τις διακοπές της τελευταίας στιγμής ή μια έκπληξη για κάποια ειδική περίσταση. Τα μικρά και μεγάλα δωράκια, είναι επίσης ωραίες κινήσεις, όταν είστε με κάποιον για πολύ καιρό.
 .Κάντε υπομονή. Και οι δύο μεγαλώνετε μαζί σε διαφορετικές όμως στιγμές και με διαφορετικούς τρόπους. Μάθετε λοιπόν να κάνετε υπομονή και υποχωρήσεις μια ο ένας, μια ο άλλον ώστε να διαρκέσει για πάντα αυτή η σχέση.
 .Βρείτε νέα πράγματα και νέες ασχολίες για να κάνετε μαζί όπως ποδήλατο, μαθήματα μαγειρικής ή κηπουρικές εργασίες. Είναι ακόμη ένας τρόπος να περνάτε μαζί τον χρόνο σας και να οικοδομείται η σχέση σας.
 .Παντρευτείτε κάποιον με τον οποίο λατρεύετε να περνάτε τον χρόνο σας.
 .Πείτε του/της τι χρειάζεστε. Όσο και να το θέλετε, δεν μπορεί να διαβάζει το μυαλό σας.
 .Είναι σημαντικό να βγαίνετε μαζί. Όσο απασχολημένοι κι αν είστε, ακόμη κι έχετε παιδιά και είστε κουρασμένοι, είναι σημαντικό να βγαίνετε με το ταίρι σας απλά για έναν περίπατο ή δείπνο.
 .Κάντε έναν προϋπολογισμό μαζί. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μιλήσετε για τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ