Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με επιτυχία ο ετήσιος χορός των Αστυνομικών στο «Σείριος»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 6/2, ο ετήσιος χορός των Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Ημαθίας στο οικογενειακό κέντρο «Σείριος». Οι ένστολοι άφησαν για λίγο στην άκρη τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα και επιδόθηκαν σε ένα ξέφρενο γλέντι μαζί με τις οικογένειές τους. Χορός, κέφι και τραγούδι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Γιώργος Τουλίκας...
ο αντιδήμαρχος της Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος, οι πολιτευτές της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας και Απόστολος Εμμανουηλίδης και ο διοικητής της Αστυνομικής Σχολής του Πανοράματος Διονύσης Κούγκας.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ένωσης Απόστολος Μούρτης, ο οποίος τόνισε ότι σε αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο ρόλος της Αστυνομίας είναι πολύ σημαντικός, πάνω απ' όλα για να υπηρετεί την κοινωνία και τον πολίτη. Ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. απένημε τιμητικές πλακέτες σε αστυνομικούς και πολίτες. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
























ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ