Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είδηση «ΣΟΚ»: Πασίγνωστη τραγουδίστρια της Βέροιας, παρ' ολίγον θύμα «απαγωγής»

Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια είναι μια καλλιτέχνης με πολύ ιδιαίτερη φωνή. Ένα κορίτσι γεννημένο για να τραγουδάει. Όπως πολλοί αοιδοί έτσι και η όμορφη ερμηνεύτρια υποχρεώθηκε και δεν το μετάνιωσε καθόλου να αφήσει πίσω της την Αθήνα και να τραγουδήσει στη Βέροια και πιο συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο του «OLA STAGE». Οι «ζημιές» που κάνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε λουλούδια είναι πολύ μεγάλες.

«Εκτός Αθήνας ο κόσμος είναι πιο εκδηλωτικός και ξέρει να διασκεδάζει» μας τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της. Ο λόγος φυσικά για την εκρηκτική μούσα Μαριάννα Παπαμακάριου, η οποία όπως μας εξομολογήθηκε πριν από λίγο καιρό, έζησε μια μεγάλη περιπέτεια, όταν ένας πελάτης αποπειράθηκε να την απαγάγει. Και τι εννοούμε; Στην πόλη βρέθηκε μια ομάδα Αράβων επενδυτών και το βράδυ αποφάσισαν να διασκεδάσουν ελληνικά. Ένας από αυτούς ονόματι Νάμπελ, εντυπωσιάστηκε με την αοιδό και την έθαψε με λουλούδια.
Το κορίτσι ευγενικό όπως είναι ευχαρίστησε τον πελάτη, αλλά εκείνος είχε άλλες βλέψεις. Ήθελε να την αγοράσει. Ο πελάτης έδωσε το παρόν και το δεύτερο βράδυ αδειάζοντας δύο ανθοπωλεία στα πόδια της. Με το που τελείωσε το πρόγραμμα της η Μαριάννα δέχτηκε επισκέψεις στο καμαρίνι της. Ήταν ο Άραβας, ο οποίος της είπε πώς θέλει να την πάρει από την Ελλάδα, να ταξιδέψει μαζί του στο Ντουμπάι, να της ανοίξει μαγαζί εκεί όπου θα δουλεύει και θα είναι και αφεντικό. Η τραγουδίστρια του «OLA STAGE» σάστισε...
«Έχω ακούσει διάφορα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κάτι τέτοιο ποτέ. Ήταν μάλιστα επίμονος πολύ σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που μου είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου πώς αν χρειαστεί θα σε απαγάγω» μας αποκάλυψε η πανέμορφη Μαριάννα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ