Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Λαοθάλασσα» στην πλατεία δημαρχείου από χιλιάδες απεργούς και διαμαρτυρόμενους Βεροιώτες!

«Παρέλυσε» το πρωί της Πέμπτης 4/2 το κέντρο της Βέροιας από το απεργιακό συλλαλητήριο στο οποίο συμμετείχαν σύσσωμος ο ιδιωτικός και δημόσιος τομέας, με τη συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου, του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, του Φαρμακευτικού Συλλόγου, των Επαγγελματοβιοτεχνών, των Γεωργών, της ΕΛΜΕ, του Συλλόγου Δασκάλων, του Οδοντιατρικού Συλλόγου, του Σωματείου Οικοδόμων, των Φοροτεχνικών, του Οικονομικού Επιμελητήριου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου...
του Εμπορικού Συλλόγου, των Δικηγόρων, των Γιατρών, των Τουριστικών Πρακτόρων, των Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ, των Κομμωτών, του Σωματείου Λαϊκών Αγορών, των Εκπαιδευτών οδήγησης, των ιδιοκτητών φροντιστηρίων, αλλά και των αγροτών που έφτασαν λίγο μετά τις 10 το πρωί στη Βέροια με τα τρακτέρ τους, τα οποία και παρέταξαν στην οδό Μητροπόλεως. 

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κινητοποίηση των τελευταίων ετών, με τη συμμετοχή του κόσμου να ξεπερνάει τα 1.500 άτομα, ενώ για πρώτη φορά τα εμπορικά καταστήματα, οι καφετέριες ακόμα και τα περίπτερα της πόλης μας ήταν κλειστά. Σύσσωμος ο λαός της Βέροιας είπε ένα βροντερό «ΟΧΙ» στα νέα μέτρα για το ασφαλιστικό σύστημα που πρόκειται να φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση. Αξίζει να σημειωθεί πως οι τρεις κυβερνητικοί Βουλευτές Ημαθίας (Καρασαρλίδου, Ουρσουζίδης και Αντωνίου), οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια ήταν στην κορυφή της πορείας, έλαμψαν σήμερα δια της απουσίας τους!!! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
























































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ