Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ελευθερόπουλος: «Δεν αξίζει να παλεύει για σωτηρία η Βέροια»

Πρώτη νίκη για τη Βέροια μέσα στο 2016, αλλά και για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο ως τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά». Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στο χαμένο πέναλτι του Ναζλίδη και ότι θα μπορούσε να τελειώσει εκεί το ματς, ενώ τόνισε πως η ομάδα της Ημαθίας δεν αξίζει να παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία, αλλά για πολύ περισσότερα. «Η ομάδα ήταν πολύ συγκεντρωμένη από την αρχή μέχρι και το τέλος του αγώνα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα τα έδινε όλα... για το θετικό αποτέλεσμα και η οποία μπήκε με δυο γρήγορους επιθετικούς στο ματς έχοντας στόχο να κλείσει όλους τους χώρους και να τρέξει στις αντεπιθέσεις.
Προηγηθήκαμε νωρίς και το πιο πιθανό ήταν να τελειώναμε το παιχνίδι από το πρώτο μέρος, αν είχαμε ευστοχήσει και στο πέναλτι. Συνεχίσαμε την προσπάθεια και στο δεύτερο ημίχρονο και δεν χάσαμε την συγκέντρωσή μας.
Αν θυμάμαι καλά, η πρώτη τελική της Καλλονής ήταν γύρω στο 70ό λεπτό. Στο τέλος μπορεί να υποφέραμε για κάποια λεπτά, αλλά καταφέραμε να κρατήσαμε το σκορ και να φτάσουμε στη νίκη», είπε, αρχικά. 

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν πρόλαβε να αλλάξει κάτι στην ομάδα.
«Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι τα παιδιά δουλεύουν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους καθημερινά. Η Βέροια έχει ιστορία και δεν της αξίζει να παλεύει για να σωθεί. Θα προσπαθήσουμε να την επαναφέρουμε στην θέση που της αξίζει με βάση την ποιότητα των παικτών που διαθέτει», ήταν η απάντησή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ