Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δηλώσεις Τούτση-Σανίκη με αιχμές για τη διαιτησία

Σε δηλώσεις προχώρησαν ο προπονητής του Φίλιππου Κώστας Τούτσης και ο αριστερός ίντερ Γρηγόρης Σανίκης, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Ο Κώστας Τούτσης αν και θεώρησε δίκαιη τη νίκη του ΠΑΟΚ, έχοντας μια ομάδα πιο φρέσκια και αποφασιστική, άφησε αιχμές για τη διαιτησία. Στην ίδια γραμμή κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Γρηγόρη Σανίκη, που όπως είπε σκοπεύει να ξαναδεί το βίντεο του αγώνα. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Κώστας Τούτσης (προπονητής Φιλίππου): «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Ήταν πιο αποφασιστικός, είχε μεγαλύτερη φρεσκάδα, φάνηκε ότι το ήθελε περισσότερο. Είχαμε προβλήματα στα πίβοτ, αφού μας έκλεισε τα 6 μέτρα και είχαμε γενικό πρόβλημα συγκέντρωσης. Πάντως -χωρίς να θέλω να μειώσω την νίκη του ΠΑΟΚ- θα πρέπει να μας πουν επιτέλους πως παίζουν οι διαιτητές. Από την αρχή της σεζόν κάθε ζευγάρι σφυρίζει και διαφορετικά, στην Ευρώπη πάλι διαφορετικά, δεν ξέρουμε τι να πούμε στους αθλητές».

Σε ερώτηση γιατί δεν άνοιξε την άμυνα και γιατί δεν έπαιξε man to man τον Αλβανό που πέτυχε 13 γκολ και μοίρασε 13 ασιστ απάντησε: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλό πίβοτ τον Κοκκώνη, πολύ καλό χειριστή της μπάλας όπως ο Πετρίδης, πολύ καλό εκτελεστή τον Παλάσκα και πιστέψαμε ότι θα είχαμε περισσότερα προβλήματα αν ανοίγαμε την άμυνα. Τα περισσότερα προβλήματα τα είχαμε στην επίθεση».

Γρηγόρης Σανίκης (αριστερός ίντερ Φιλίππου): «Ήμασταν κουρασμένοι. Ο ΠΑΟΚ, ο Φίλιππος και ο Διομήδης είναι ένα σκαλοπάτι ψηλότερα από τις υπόλοιπες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει ομοιογένεια, εμείς τώρα χτίζουμε την ομάδα. Μπορεί να ακουστεί μίζερο, αλλά θέλω να δω ξανά το ματς σε βίντεο γιατί έχω υπόνοιες ότι κάθε φορά που πλησιάζαμε στο σκορ κάτι γινόταν….»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ