Quantcast

http://picasion.com/

ΔΕΙΤΕ: Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για τα τροχαία στην Ημαθία (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρεμιέρα για την Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή της Hashtag είχαμε το βράδυ της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου. Η Ελεονώρα Μελέτη στο πρώτο #HASHTAG της χρονιάς ασχολήθηκε με το τροχαίο. Ένα μεγάλο μέρος της εκπομπής ήταν αφιερωμένο στην Ημαθία και στα τροχαία που συγκλόνισαν τόσο την τοπική κοινωνία όσο και το πανελλήνιο. Το επίκεντρο ήταν το Μακροχώρι, κυρίως για το δυστύχημα των Τεμπών που στοίχισε τη ζωή σε 21 μαθητές από την περιοχή...
αλλά και το τροχαίο με τα δυο αδέλφια που επέβαιναν σε μηχανάκι το Σεπτέμβριο του 2013. Στο 1:17:00 ξεκινάει το απόσπασμα της εκπομπής που αναφέρεται στο δυστύχημα των Τεμπών, που πάγωσε το πανελλήνιο, ένα από τα 10 χειρότερα τροχαία στον κόσμο, τη δεκαετία που πέρασε, ενώ σύμφωνα με τα σταστιστικά..
το Μακροχώρι φέρει την πρωτιά με τα περισσότερα θύματα τροχαίων κάθε χρόνο. Στο 1:45:00 μιλάει μια μητέρα ενός από τους επιζήσαντες μαθητές.
Στο 1:54:00 συναντάει τον πατέρα Μακάριο, έναν από τους επιζήσαντες μαθητές του δυστυχήματος των Τεμπών, που ζει πλέον στη μονή Τιμίου Προδρόμου και προσεύχεται για τις ψυχές των φίλων του.


Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την εκπομπή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ