Quantcast

http://picasion.com/

Στο Σύνταγμα με τους αγρότες «κατέβηκε» ο Αγγελίνας

Στο μεγάλο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο Σύνταγμα, συμμετείχε ο δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Αγγελίνας. Μάλιστα στο γεγονός αυτό αναφέρθηκε και στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, επισημαίνοντας μάλιστα πως ήταν το μεγαλύτερο συλλαλητήριο των τελευταίων 40 χρόνων. «Ήταν η πρώτη φορά που σύσσωμος ο πρωτογενής τομέας, αγρότες, κτηνοτρόφοι και αλιείς από όλη τη χώρα αγωνίστηκαν ενωμένοι... ενάντια στα κοινά για όλους μέτρα που θέλει να περάσει η Κυβέρνηση. Στη συγκέντρωση αυτή έδωσαν ηχηρό παρών οι αγρότες του δήμου μας, μέσω του Συλλόγου Γεωργών Βέροιας, γεμίζοντας μάλιστα 6 λεωφορεία», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε στα επαχθή μέτρα που πλήττουν τον αγροτικό κόσμο. 

«Η αναφορά μου αυτή έχει να κάνει με το ότι οι αγώνες των αγροτών συνεχίζονται και το δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να είναι δίπλα τους και να υποστηρίζει τις όποιες μορφές αγώνα και πάλης ενάντια στα μέτρα». Μάλιστα όπως ανέφερε, δεν αποκλείεται να προβούν και σε κλείσιμο της αντιπεριφέρειας και του δήμου. 

Κλείνοντας, ανέφερε πως διαβίβασε στη συντονιστική επιτροπή του συλλαλητηρίου έγγραφο συμπαράστασης του δημάρχου για το δίκαιο αγώνα των αγροτών, το οποίο και αναγνώστηκε από τον πρόεδρο της συντονιστικής στην πλατεία Συντάγματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ