Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

11 προσλήψεις από το ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, ως φορέας υλοποίησης των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους», που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Βέροιας, για την περίοδο 2015-2016 με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) του Υπουργείου πολιτισμού και Αθλητισμού, ύστερα από το αρ. ΦΕΚ Β΄ 2131/11-11-2015 περι έγκριση πρόσληψης Π.Φ.Α. του Δήμου Βέροιας, θα προσλάβει έντεκα (11) καθηγητές/ τρείς Φυσικής Αγωγής,
με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με ωρομίσθια αποζημίωση ανακοινώνει:
Την πρόσληψη έντεκα (11) καθηγητών/ τριών Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με προϋπηρεσία, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών, με προϋπηρεσία, με ωριαία αποζημίωση χρηματοδοτούμενη από την ΓΓΑ και από τον προϋπολογισμό του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας όπως και από την ιδία συμμετοχή των ωφελουμένων, (10 € μήνα-15 € δίμηνο-20 € τρίμηνο στα γυμναστήρια Δ.ΒΙΚΕΛΑΣ/ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ/Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ) & (5 € στα γυμναστήρια & σε αίθουσες πολλαπλών χρήσεων σχολικών συγκροτημάτων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Βέροιας) , αρ. αποφ. 218/2015 του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας. Απαραίτητη προϋπόθεση η εφαρμογή του Οργανωτικού Πλαισίου και ειδικά για την δημιουργία τμημάτων (το Άρθρο 10.1.1) Για όλα τα Π.Α.γ.Ο. ο αριθμός των αθλουμένων ανά τμήμα κυμαίνεται από 13−25 άτομα. Ειδικά για τα προγράμματα «Άσκηση στην τρίτη ηλικία» και «Άσκηση στην προσχολική ηλικία» ο αριθμός των αθλουμένων ανά τμήμα κυμαίνεται από 8−20 άτομα. Για τα προγράμματα ατόμων με αναπηρίες, των κέντρων Ψυχικής Υγείας και των κέντρων Απεξάρτησης, ο αριθμός ατόμων ανά τμήμα κυμαίνεται από 7−12 άτομα. (10.1.2.) Σε περίπτωση που τμήμα έχει αριθμό ατόμων μικρότερο των προαναφερθέντων κατώτατων ορίων, συγχωνεύεται με άλλο, ενώ τμήμα με αριθμό ατόμων μεγαλύτερο των προαναφερθέντων ανώτατων ορίων χωρίζεται σε δύο τμήματα. Για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2015-2016,προκηρύσσουμε τις παρακάτω ειδικότητες:

ΚΩΔ  ΘΕΣΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΦΑ
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ  (ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑγΟ)
01
ΠΕ
Κ Φ ΑΓΩΓΗΣ
     3
Έως 8 μήνες
Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπήςμε ειδικότητα Αθλητικές δραστηριότητες κλειστών χώρων ή αεροβικής ή γυμναστικής ή άσκησης σε γυμναστήρια (με γνώσεις zumba, pilates, yoga αεροβικής)
02
ΠΕ
Κ Φ ΑΓΩΓΗΣ
     3
Έως 8 μήνες
Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα Χειροσφαίριση.
03
ΠΕ
Κ Φ ΑΓΩΓΗΣ
     1
Έως 8 μήνες
Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα Καλαθοσφαίριση.
04
ΠΕ
Κ Φ ΑΓΩΓΗΣ
 1
Έως 8 μήνες
Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα κλασσικού αθλητισμού
05
ΠΕ
Κ Φ ΑΓΩΓΗΣ
1
Έως 8 μήνες
Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπής με ειδικότητα αντισφαίριση.
06
ΠΕ
Κ Φ ΑΓΩΓΗΣ
    2
Έως 8 μήνες
Τίτλοι σπουδών: Πτυχίο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτατης σχολής της αλλοδαπήςμε ειδικότητα ειδική φυσική αγωγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ