Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκλόνισε ο πατέρας του Στέλιου Μαρκούση στην εκπομπή του STAR

Σε εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου στο STAR channel φιλοξενήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο πατέρας του Στέλιου Μαρκούση, του 18ρονου ποδοσφαιριστή της Βέροιας που ένα μήνα πριν συγκλόνισε την Ημαθία και ολόκληρη την Ελλάδα με τον ξαφνικό θάνατό του κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ο πατέρας του Στέλιου μίλησε για τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας που δέχθηκε, καθώς μέσα σ' ένα χρόνο έχασε τρεις ανθρώπους...
της οικογένειάς του, με τελευταία απώλεια και πιο οδυνηρή αυτή του 18χρονου Στέλιου. Επίσης αναφέρθηκε στο χρονικό του τραγικού συμβάντος στις 2 Σεπτεμβρίου, αλλά και την απόφασή του να δωρίσει τα όργανα του νεαρού ποδοσφαιριστή. 
«Μακάρι να βοηθηθούν και άλλοι άνθρωποι και να βλέπουν τη ζωή πιο αισιόδοξα. Η απόφαση για τη δωρεά των οργάνων δε χρειάστηκε δεύτερη σκέψη. Αυτό πρέπει να κάνει κάθε άνθρωπος. Είναι κρίμα να πηγαίνουν χαμένα τα όργανα και να χάνονται και άλλες ζωές», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μαρκούσης, θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα. Αναφέρθηκε και σε κομμάτια της καθημερινότητάς, λέγοντας πως τοποθετεί τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και τα γάντια του Στέλιου στο σημείο που τα τοποθετούσε και ο ίδιος όταν γυρνούσε από την προπόνηση. Επισκέφθηκε μάλιστα και τους συμπαίκτες του Στέλιου στο γήπεδο, για να τους δώσει με τη σειρά του κουράγιο, καθώς όπως είπε «Αυτά τα παιδιά περνούσαν πολλές ώρες της ημέρας με το Στέλιο στο γήπεδο.Ο ξαφνικός χαμός του μπροστά στα μάτια τους είναι φυσικό να τους έχει συγκλονίσει».
Μέσα από την εκπομπή μάλιστα, θέλησε να ευχαριστήσει και τους ανθρώπους της ΠΑΕ Βέροια και προσωπικά τον πρόεδρο Θεόδωρο Καρυπίδη, που όχι μόνο στάθηκαν στο Στέλιο αλλά και στον ίδιο μετά το τραγικό συμβάν. «Το παιδί τα χάσαμε μια φορά στο γήπεδο, αλλά οι γιατροί της ομάδας κατάφεραν να το επαναφέρουν. Στη διαδρομή για το νοσοκομείο της Βέροιας, ο πρόεδρος σε επικοινωνία που είχε μαζί μας, μας είπε να μεταφέρουμε αμέσως το παιδί με ελικόπτερο στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, δεν μπόρεσε να επανέλθει τη δεύτερη φορά».
Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στη Βέροια, κάνοντας ένα εκτενέστατο αφιέρωμα στη σύντομη ζωή του Στέλιου. Επισκέφθηκε το γήπεδο όπου πραγματοποιούσε τις προπονήσεις του, ενώ στο συμβάν αναφέρθηκε και ο προπονητής της ομάδας Απόστολος Τερζής. «Η είδηση του της απώλειας του Στέλιου ήταν η πιο άσχημη είδηση που άκουσα στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ