Quantcast

http://picasion.com/

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Ποιον υποψήφιο θα στηρίζει ο Τσαβδαρίδης;

ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟN LARRY
Το προεκλογικό θερμόμετρο στο εσωτερικό της ΝΔ στην Ημαθία, έχει χτυπήσει «κόκκινο» και όλα τα μεγαλοστελέχη του κόμματος εκφράζονται υπέρ της μιας ή της άλλης υποψηφιότητα. Ο Τάσος Μπαρτζώκας και ο Απόστολος Εμμανουηλίδης ήταν από τους πρώτους που δημοσιοποίησαν τις προθέσεις τους, ενώ αίσθηση προκάλεσε η εντυπωσιακή παρουσία του Απόστολου Βεσυρόπουλου (συνόδευσε τον «Τζίτζι» μπροστά από τις κάμερες!!!)...
στα εγκαίνια των γραφείων του στην Αθήνα. Ο μεγάλος γρίφος πλέον ακούει στο όνομα του Λάζαρου Τσαβδαρίδη, ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει ποιον από τους τέσσερις υποψηφίους θα στηρίξει. 
Θα βρεθεί στο πλευρό του Άδωνη Γεωργιάδη, με τον οποίο τον δένει πολύ στενή φιλία; Να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι είχαν κάνει μαζί διακοπές, ενώ πριν από ένα χρόνο, ο πρώην υπουργός ήρθε προσωπικά στην ομιλία του «Larry» και τον προλόγισε στο ξενοδοχείο «Αιγές». Θα πορευτεί με τους προεδρικούς που στηρίζουν Μεϊμαράκη ή θα στηρίξει την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα; Μια κρίσιμη και πολύ δύσκολη απόφαση για τον ίδιο, που θα επηρεάσει την πολιτική του καριέρα τα επόμενα χρόνια. Μένει να αποδειχθεί μέχρι αύριο, αν θα επισκεφθεί το «Αιγές» και τιμήσει με την παρουσία του τον «Τζίτζι», κάτι που θα σημαίνει στήριξη στη συγκεκριμένη υποψηφιότητα! Ο φωτογραφικός φακός του «Βεροιώτη» θα βρίσκεται εκεί και θα περιμένει να τον αποθανατίσει... Αν πάει τελικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ