Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρουσιάστηκε η ομάδα και η καινούρια φανέλα του Φιλίππου Βέροιας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7/10 στο καφέ «Beluga» η επίσημη παρουσίαση της καινούριας φανέλας αλλά και της ομάδας μπάσκετ ανδρών του Φιλίππου Βέροιας, ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Φιλίππου Ηλίας Λαζός και ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γκίμας, ο βοηθός προπονητή Χρήστος Μπλατσιώτης και σύσσωμη η ομάδα  της ομάδας του Φιλίππου... 

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ με καλύτερη διάθεση και ψυχολογία από το καλό αποτέλεσμα του Σαββάτου», ανέφερε ο Ηλίας Λαζός. «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας χαροποίησε ιδιαίτερα και μπορώ να υποσχεθώ την εικόνα αυτή θα τη δει ο κόσμος τουλάχιστον άλλες 15 φορές στα εντός έδρας παιχνίδια. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα αυτή με τα διαρκείας και να τον διαβεβαιώσω πως με το εισιτήριο αυτό κανένα 2ο Σάββατό του δε θα πάει χαμένο», είπε ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους χορηγούς και τους συνεργάτες του Φίλιππου, επιχειρηματίες από την πόλη μας που επέλεξαν να στηρίξουν την ομάδα με όποιο τρόπο μπορούσαν, είτε με χορηγίες είτε με την προσφορά υπηρεσιών, καθώς και την ΚΑΠΑ Βέροιας που εξασφάλισε στους παίκτες δικό τους αποδυτήριο. «Ένα έχω να πω, το τομάρι αυτό, παίκτες, τεχνικοί, κόσμος, θα πουληθεί φέτος ακριβά», είπε κλείνοντας.
«Η νίκη του Σαββάτου ήταν μια σημαντική νίκη από ψυχολογικής πλευράς και χρειαζόμαστε πολλές ακόμα. Ελπίζω με την εικόνα των παιδιών και τη δουλειά, να έχουμε όσες νίκες χρειάζονται για την παραμονή μας. Αυτός είναι και ο μοναδικός μας στόχος», σημείωσε με τη σειρά του ο Δημήτρης Γκίμας, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην ποιότητα του ρόστερ. «Είναι η νεότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχουμε 8 άντρες και οι υπόλοιποι είναι έφηβοι. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, είμαστε φαβορί για τον υποβιβασμό. Οι παίκτες είναι νέοι και φιλόδοξοι και ποντάρουμε στη φιλοδοξία και τα πόδια τους. Το Σάββατο κάναμε την έκπληξη και κλέψαμε τη δόξα από μια μεγάλη ομάδα. Ελπίζω και σε άλλες εκπλήξεις», είπε ενώ θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του το Σάββατο, λέγοντας μάλιστα πως όσοι κατάφεραν να έρθουν ήταν τυχεροί, καθώς η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή. Κάλεσε επίσης τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα με διαρκείας και τους επιχειρηματίες να διαφημιστούν μέσω του Φίλιππου.
Υγεία ευχήθηκε με τη σειρά του και ο Χρήστος Μπλατσιώτης, με την ελπίδα να μείνει η ομάδα προσηλωμένη στο στόχο της.
Το λόγο πήραν στη συνέχεια οι παίκτες του Φίλιππου, αρχής γενομένης από τους δυο αρχηγούς Τάσο Κασαμπαλή και Γιώργος Τριχόπουλος, που αφού ευχαρίστησαν τον κόσμο και όσους τους στηρίζουν, ευχήθηκαν υγεία και μακρυά από τραυματισμούς.
Ο Γιώργος Τριχόπουλος ευχαρίστησε και τον αφανή ήρωα, όπως είπε, Γιώργο Τραπεζανλίδη, ενώ κάλεσε τον κόσμο να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της κατηγορίας στην οποία αγωνίζεται ο Φίλιππος. «Είναι ευκαιρία στα παιδιά αυτά να μπούνε στον μπασκετικό χάρτη», είπε χαρακτηριστικά.
Απόλλων Δεληγιώργης: «Στόχος μας είναι να δίνουμε το % σε κάθε αγώνα, για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας και τους προσωπικούς».
Δημήτρης Σαμαράς: «Εύχομαι υγεία και κουράγιο. Η προσπάθεια δε σταματάει με τη νίκη του Σαββάτου. Στόχος μας η παραμονή».
Απόστολος Ναούμης: «Η νίκη του Σαββάτου τόνισε την ψυχολογία μας αλλά δε σημαίνει τίποτα. Στόχος μας ο κόσμος να βλέπει στα παιχνίδια μας στη Βέροια το ίδιο πάθος και την ίδια προσπάθεια». 
Γιάννης Τόζιος: «Η ατμόσφαιρα του Σαββάτου ήταν πολύ ζεστή και ελπίζω να παραμείνει έτσι και καλύτερα. Περιμένουμε και την έλευση του καινούριου παίκτη να δέσουμε σαν ομάδα».
Nikola Otovic: «Δεν υποσχόμαστε νίκες αλλά το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Θα πολεμάμε σε κάθε αγώνα».

Τέλος, παρουσιάστηκε η καινούρια φανέλα της ομάδας μπάσκετ, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Φίλιππο, σε συνεργασία με την γιαννιώτικη εταιρία «ATHLOS». 























ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ