Quantcast

http://picasion.com/

Τρελό ΓΕΛΙΟ: Οι θανατηφόρες ΑΤΑΚΕΣ του «Ζήκου»

Σήμερα μου την έδωσε. Δεν θα τρολάρω κανένα πολιτικό της Βέροιας. Θα το ρίξω στις ατάκες. Στο φινάλε τρελός είναι ότι θέλω γράφω. Αμ, πως! 500.000 ατυχήματα τον χρόνο από μακιγιάζ σε ώρα οδήγησης. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί όλοι οι πιλότοι στα αεροπλάνα είναι άντρες; Αμ, πως! Ο Έλληνας θέλει έναν πρωθυπουργό με την πειθώ του Τσίπρα, τα Αγγλικά του Παπανδρέου, τη μαγκιά του Μεϊμαράκη και το πλούσιο μπούστο της Κεφαλογιάννη. Αμ, πως!
- Μήπως ξέρετε πώς λέγεται η εκπομπή που κάνει ο Χατζηνικολάου στο Star; - Στον Ενικό. - Μήπως ξέρεις πώς λέγεται η εκπομπή που κάνει ο Χατζηνικολάου στο Star; Έβρασα! Τι κάνουν οι άντρες της Βέροιας μετά από το sex; Το 20% ανάβει τσιγάρο, το 10% γυρίζει πλευρό και το 70% γυρίζει σπίτι!!! Αμ, πως! Η ΝΑΣΑ βρήκε λέει θαλασσινό νερό στον Άρη... Σε λίγες μέρες θα ανακοινώσει και την ύπαρξη Ελλήνων να παίζουν ρακέτες. Αμ, πως! Πάντως θα ήθελα να ομολογήσω πως στο σεξ είμαι πολυ μερακλής. Κάνω μόνο χειροποίητο! Αμ, πως! 
Κλαίω να δω τον «μπουμπούκο» πρόεδρο της ΝΔ. Φανταστείτε αυτή η φωτογραφία να βγει κάποια στιγμή αληθινή. Η κυρία Μανωλίδου με το ζεύγος Ομπάμα. Δαγκωτό Άδωνη λέμε. Αμ, πως! Έλα πείτε την αλήθεια, έτσι πως τους βλέπετε, δεν είναι μια γλύκα; Αλλά από την άλλη πλευρά έρχεται ο «Τζίτζι» στη Βέροια. Δίλλημα! Ρε «Βεροιώτη» ποια είναι αυτή η όμορφη πολιτικός που κατεβαίνει υποψήφια δήμαρχος; Από αλλού το περιμένει ο Βοργιαζίδης και από αλλού μου φαίνεται θα του 'ρθει. Αμ, πως!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ